Kullanıcı ismi alamamak

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ekşisözlük tartışması tadında bir şey yapalım.
Ben bu kavramı ilk defa Elraenn'in Squid Game videosunda duydum.
Adam sırf Squid Game oynamak için ilk defa bir Roblox hesabı açıyordu, Elraenn yazdı nick kapılmıştı, farklı varyasyonlarda yazdı yine kapılmıştı.
Ve bunun üzerine "Nick alamadım yahu" demişti.
Bu durumu konuşalım belki başka YouTuber'ların da başına gelmiştir bir yere kaydolurken kendi nicki olması gereken nick kapılmıştır falan.

Ben böyle durumlarda nick uyduruyorum kendime. 20 tane falan nickim olmuştur artık düşüne düşüne. Tavsiye ederim. :D

Genellikle çok bilinen çok ünlü YouTuber'ların başına gelir bu.
Mesela Roblox'ta arama kısmına direk resmî YouTuber isimleri yazsak o nicki kapan kişi robuxsuzun teki çıkar. Adam hiç oynamayacağı yada kullanmayacağı hesabı yaparken bir YouTuber'ın ismini çalıyor.

Son düzenleme:
Steam'de profilimiz için özel url yapabiliyoruz ve ben de kendi nickname'imi url'ye geçirmek istemiştim. Sorun şu ki 7 yıl önce açılan bir hesap benim nickname'i url'si ve kendi profil ismi yapmış. Aga benim nickname zaten ad soyadımın ilk harflerini oluşturuyor, bu isim senin aklına nereden gelmiş olabilir? Hesabın sahibine ulaşmaya çalıştım ama başaramadım. Hesap ölü durumda galiba.

Steam'de profilimiz için özel url yapabiliyoruz ve ben de kendi nickname'imi url'ye geçirmek istemiştim. Sorun şu ki 7 yıl önce açılan bir hesap benim nickname'i url'si ve kendi profil ismi yapmış. Aga benim nickname zaten ad soyadımın ilk harflerini oluşturuyor, bu isim senin aklına nereden gelmiş olabilir? Hesabın sahibine ulaşmaya çalıştım ama başaramadım. Hesap ölü durumda galiba.
Genelde öyle olur zaten, boş boş hesap oluşturup youtuber ismi çalıyor sonra hayalet gibi çekip gidiyor. Aslında o hesapların silinmesi yada sıfırlanması lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı