Turk Kahvesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 1.157 Makaleler 2 Çözümler 1 6 Aralık 2020 #1 Bağlantı tıkladığımda bir sorun ile karşılaştı hatası alıyorum. Yetkili arkadaşlar ismimi düzenleyebilir mi? Yeni kullanıcı adımın Türk Kahvesi olmasını istiyorum.
Bağlantı tıkladığımda bir sorun ile karşılaştı hatası alıyorum. Yetkili arkadaşlar ismimi düzenleyebilir mi? Yeni kullanıcı adımın Türk Kahvesi olmasını istiyorum.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 7 Aralık 2020 #2 Hata hakkında detay verebilir misiniz? Ekran görüntüsü paylaşabilirseniz sevinirim
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 7 Aralık 2020 #3 İsminizi en son ne zaman düzenlediniz? Eğer 6 ay geçmediyse isminizi düzenleyemezsiniz.
Turk Kahvesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 1.157 Makaleler 2 Çözümler 1 7 Aralık 2020 #4 UBerk dedi: Hata hakkında detay verebilir misiniz? Ekran görüntüsü paylaşabilirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla...
UBerk dedi: Hata hakkında detay verebilir misiniz? Ekran görüntüsü paylaşabilirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla...
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 7 Aralık 2020 #5 Kullanıcı adınızı hesap detaylarından değiştiriyorsunuz, değil mi? Hata aldığınız sayfanın linkini paylaşabilir misiniz?
Kullanıcı adınızı hesap detaylarından değiştiriyorsunuz, değil mi? Hata aldığınız sayfanın linkini paylaşabilir misiniz?
Turk Kahvesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 1.157 Makaleler 2 Çözümler 1 7 Aralık 2020 #6 UBerk dedi: Kullanıcı adınızı hesap detaylarından değiştiriyorsunuz, değil mi? Hata aldığınız sayfanın linkini paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz yerden denedim, oldu. Moderatör onayı bekliyor. Konu kilitlenebilir.
UBerk dedi: Kullanıcı adınızı hesap detaylarından değiştiriyorsunuz, değil mi? Hata aldığınız sayfanın linkini paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz yerden denedim, oldu. Moderatör onayı bekliyor. Konu kilitlenebilir.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 7 Aralık 2020 #7 Kullanıcı adı değişikliğiniz onaylanmıştır. İyi Sosyaller