mustafa3501 Kilopat Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 327 29 Ağustos 2014 #1 Merhaba Technopat ekibi. Dayım bilgisayarını açtığında karşısına mavi ekran gelmiş ve "Kullanıcı Kimliği Bulunamadı" yazısı çıkmış. Bunun çözümü nedir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Merhaba Technopat ekibi. Dayım bilgisayarını açtığında karşısına mavi ekran gelmiş ve "Kullanıcı Kimliği Bulunamadı" yazısı çıkmış. Bunun çözümü nedir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.505 Makaleler 35 Çözümler 78 30 Ağustos 2014 #2 İşletim sistemi nedir ? C:/Windows/minidump klasöründe olan .dmp dosyalarını upload edip bizle paylaşın.
İşletim sistemi nedir ? C:/Windows/minidump klasöründe olan .dmp dosyalarını upload edip bizle paylaşın.
mustafa3501 Kilopat Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 327 30 Ağustos 2014 #3 İşletim sistemi Windows 7. Şuan dosyaları paylaşamam çünkü şuan dayım evde değil. Evine döndüğü zaman Team Viewer üzerinden bulup paylaşacağım.
İşletim sistemi Windows 7. Şuan dosyaları paylaşamam çünkü şuan dayım evde değil. Evine döndüğü zaman Team Viewer üzerinden bulup paylaşacağım.