dreamless2 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 111 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #1 Selam, arkadaşlar bir kullanıcı sayfam var ve kullanıcıların buraya istediği resmi eklemesini istiyorum kodlarını araştırdım fakat başaramadım.
Selam, arkadaşlar bir kullanıcı sayfam var ve kullanıcıların buraya istediği resmi eklemesini istiyorum kodlarını araştırdım fakat başaramadım.
rainbowsix Decapat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #2 programlama dili bilmiyorsan araştırma ile olacak iş deil
dgknbzglu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.531 Çözümler 54 Yer İstanbul/Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 21 Aralık 2022 #3 Projene ait hiç bir bilgi yok. Hangi dillerle çalışıyorsun? PHP ile yapabilirsin.
dreamless2 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 111 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #4 dgknbzglu dedi: Projene ait hiç bir bilgi yok. Hangi dillerle çalışıyorsun? PHP ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Asp.net ve c# web form üzerine eklemek istiyorum hocam
dgknbzglu dedi: Projene ait hiç bir bilgi yok. Hangi dillerle çalışıyorsun? PHP ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Asp.net ve c# web form üzerine eklemek istiyorum hocam
dgknbzglu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.531 Çözümler 54 Yer İstanbul/Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 22 Aralık 2022 #5 O halde arkadaşlar yardım eder umarım, ben .NET - C# anlamıyorum maalesef.
Ankarawebtasarim Yoctopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #6 Hocam takıldığınız kısım neresi, kodlarınızı ve veritabanındaki ilgili tabloları paylaşabilirseniz yardımcı olayım.
Hocam takıldığınız kısım neresi, kodlarınızı ve veritabanındaki ilgili tabloları paylaşabilirseniz yardımcı olayım.