Kullanıcılar Windows 11'i benimseyemiyor!

MuhammedA

Kilopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Statcounter tarafından Windows'un temmuz 2023 kullanım oranları açıklandı.

Buna göre 2018 yılında Windows 7'yi geçerek pazar payında o günden bu güne lider olan Windows 10, önce ki aya göre %0, 82'lik bir düşüş yaşamasına rağmen %71, 09'luk ağır bir üstünlüğü sahip.

2021 Ekim ayında genel kullanıma sunulan Windows 11 ise %0.98'lik bir artışla %23, 93 dilimine ulaştı.

Bu tablo, Microsoft'un en yeni Windows istemcisinin 4 bilgisayardan hala 1'ine bile yüklü olmadığını gösteriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok kararsız. Dolayısıyla normal. Bugüne kadar hiç düz Windows 10 kullanmadım, 2016 LTSB Windows 10 sayılırsa onu kullanıyorum. 7'den 8.1'e, ondan da 11'e geçtim. Düz 10 Home ya da Pro deneyimlemediğim için çok bir şey kaçırmış gibi de hissetmiyorum. Herkes de kendine uygun olduğunda geçecektir. Belki direkt 12'ye geçilir.

Çoğu insan Windows 11'in sadece görsel bir güncellemeden oluştuğunu sanıyor bu yüzden upgrade yapmıyorlar. Bir diğer etkende Windows 11 için TPM gibi standartlar getirilmesi. Çoğu bilgisayar karşılığını bulamıyor.

Bir kaç yıl içerisinde tamamen toparlayacaktır.

Olsun, ben yanındayım. Sonuna kadar onunla olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…