E1Rhan Megapat Katılım 14 Ocak 2016 Mesajlar 590 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Frontend Developer 27 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar bir konuda arşiv yapmaya çalışıyoruz. Dosyaya giren her kullanıcının dosya yükleyebileceği bir site var mı?
Arkadaşlar bir konuda arşiv yapmaya çalışıyoruz. Dosyaya giren her kullanıcının dosya yükleyebileceği bir site var mı?
Taşbal Cerfep Centipat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 208 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #2 MediaFire'ya da Google Drive.
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.845 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 27 Kasım 2022 #3 Gofile - Free file sharing and storage platform tavsiye ederim.
E1Rhan Megapat Katılım 14 Ocak 2016 Mesajlar 590 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Frontend Developer 27 Kasım 2022 #4 Taşbal Cerfep dedi: MediaFire'ya da Google Drive. Genişletmek için tıkla... Her kullanıcı bir klasöre dosya yükleyebiliyor mu baktım da göremedim dodo61 dedi: Gofile - Free file sharing and storage platform tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Dosya upload sitesi istemiyorum isteyen her kişinin dosya yükleme yetkisi olması lazım
Taşbal Cerfep dedi: MediaFire'ya da Google Drive. Genişletmek için tıkla... Her kullanıcı bir klasöre dosya yükleyebiliyor mu baktım da göremedim dodo61 dedi: Gofile - Free file sharing and storage platform tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Dosya upload sitesi istemiyorum isteyen her kişinin dosya yükleme yetkisi olması lazım