E EZMAN01 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 548 Yer Evim Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #1 Kullanılabilir ağlarda kendi internetimin 2.4G olan versiyonu var fakat 5G olan yok ne yapabilirim?
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 7 Şubat 2021 #2 Ağ kartınız desteklemiyor olabilir. Tüm cihazlarda mı durum aynı?
E EZMAN01 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 548 Yer Evim Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #3 Ali Pınar dedi: Ağ kartınız desteklemiyor olabilir. Tüm cihazlarda mı durum aynı? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece bilgisayarda ve telefonumda, başka bir telefonda gözüküyor. Ayrıca destekleyip desteklemediğine nereden bakabilirim?
Ali Pınar dedi: Ağ kartınız desteklemiyor olabilir. Tüm cihazlarda mı durum aynı? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece bilgisayarda ve telefonumda, başka bir telefonda gözüküyor. Ayrıca destekleyip desteklemediğine nereden bakabilirim?
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 7 Şubat 2021 #4 EZMAN01 dedi: Hayır sadece bilgisayarda ve telefonumda, başka bir telefonda gözüküyor. Ayrıca destekleyip desteklemediğine nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Başka telefonda gözüküyorsa sorun bilgisayar ve telefonunuzda. Aslında sorun değil de, teknolojisi geri kalmış dememiz daha doğru olur. Şu işinize yarayacaktır: laptop bilgisayarım 5ghz desteklediğini nasıl anlarım asus bilgisyarım 5ghz görmüyor komut dosyasından denedim olmadı answers.microsoft.com
EZMAN01 dedi: Hayır sadece bilgisayarda ve telefonumda, başka bir telefonda gözüküyor. Ayrıca destekleyip desteklemediğine nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Başka telefonda gözüküyorsa sorun bilgisayar ve telefonunuzda. Aslında sorun değil de, teknolojisi geri kalmış dememiz daha doğru olur. Şu işinize yarayacaktır: laptop bilgisayarım 5ghz desteklediğini nasıl anlarım asus bilgisyarım 5ghz görmüyor komut dosyasından denedim olmadı answers.microsoft.com
E EZMAN01 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 548 Yer Evim Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #5 Evet Ethernet kartım 5G desteklemiyormuş. Teşekkürler.