Kullanılabilir bellek çok düşük gözüküyor

selo1907

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayar çok ağırlaşmış. Format atmak istiyorum ancak uğraşmışken Windows 10 yüklemek istiyorum. Cihazı kaldırabilir mi bilmiyorum bunu başka bir konuda soracağım. W10 sistem gereksinimlerine baktım ve 2GB ram gerekli olduğu yazıyordu. Ama benim kaç GB ramim var anlamadım.

1689520839931.png

Arkadaşlar bilgisayar çok ağırlaşmış. Format atmak istiyorum ancak uğraşmışken Windows 10 yüklemek istiyorum. Cihazı kaldırabilir mi bilmiyorum bunu başka bir konuda soracağım. W10 sistem gereksinimlerine baktım ve 2GB ram gerekli olduğu yazıyordu. Ama benim kaç GB ramim var anlamadım.

Eki Görüntüle 1864400
Windows 10 kurabilirsin sıkıntı çıkmaz.

Artı -1 Eksi
İnternetten nasıl tüm RAM'i kullanacağınıza bakın, bilgisayarınız RAM'leri tamamen çalıştırsın, uzun lafın kısası kısıtlamış bilgisayarınız RAM'inizi.

Eki Görüntüle 1864400
4GB raminiz var windows 10 kurabilirsiniz fakat benim önerim oyun vs oynayacaksanız en az 8GB alıp öyle windows 10 kurun windows kendisi ztn 2GB kullanıcağı için oyunlara ve uygulamalara 2GB ram ayrılıcak buda performansı çok düşürür en az 8GB ram şart

Technopat Haberler

Geri
Yukarı