Bekossy Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #1 Sistem bilgisine gireyim dedim, kullanılabilir fiziksel bellek 7,40 diyor. Böyle olması normal mi değilse nasıl düzeltebilirim? Görev yöneticisindeki değerleri soracak olursanız da şu şekilde:
Sistem bilgisine gireyim dedim, kullanılabilir fiziksel bellek 7,40 diyor. Böyle olması normal mi değilse nasıl düzeltebilirim? Görev yöneticisindeki değerleri soracak olursanız da şu şekilde:
KS KS Bekossy Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #11 kasarlidurum dedi: Arkada hiçbir şey açık değilse 8 GB RAM kullanımı biraz tuhaf. Görev Yöneticisi'nden hangi uygulamanın ne kadar RAM kullandığına bakabilirsin... Genişletmek için tıkla... Demin bakmıştım, bu şekilde: Normal midir? Artı 0 Eksi
kasarlidurum dedi: Arkada hiçbir şey açık değilse 8 GB RAM kullanımı biraz tuhaf. Görev Yöneticisi'nden hangi uygulamanın ne kadar RAM kullandığına bakabilirsin... Genişletmek için tıkla... Demin bakmıştım, bu şekilde: Normal midir?
kasarlidurum Decapat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 222 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Eylül 2023 #12 Bekossy dedi: Demin bakmıştım, bu şekilde: Eki Görüntüle 1932541 Normal midir? Genişletmek için tıkla... Tuhaf bir uygulama yok gibi duruyor. Spotify, Steam, Defender, Google Chrome ve Valorant Client'i var en tepede, bana normal gibi geldi... Artı 0 Eksi
Bekossy dedi: Demin bakmıştım, bu şekilde: Eki Görüntüle 1932541 Normal midir? Genişletmek için tıkla... Tuhaf bir uygulama yok gibi duruyor. Spotify, Steam, Defender, Google Chrome ve Valorant Client'i var en tepede, bana normal gibi geldi...
KS KS Bekossy Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #13 @The Prodigy hocam siz ne diyorsunuz, normal midir? Artı 0 Eksi
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.771 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 5 Eylül 2023 #14 Bekossy dedi: @The Prodigy hocam siz ne diyorsunuz, normal midir? Genişletmek için tıkla... Normal. Artı 0 Eksi