Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 2 Ocak 2022 #21 Bellekleri tek tek takıp dener misiniz?
S Sezeymir Centipat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #22 Recep Baltaş dedi: Bellekleri tek tek takıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı yani yerlerini değiştirdim ilk sefer PC açılmadı tekrar yerlerini değiştirdim bu sefer açıldı fakat hata düzelmedi.
Recep Baltaş dedi: Bellekleri tek tek takıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı yani yerlerini değiştirdim ilk sefer PC açılmadı tekrar yerlerini değiştirdim bu sefer açıldı fakat hata düzelmedi.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 3 Ocak 2022 #23 PC açılmadı ise belleklerden ya da yuvalardan birinde sorun var demektir. Şimdi sorunlu bellek veya yuvayı tespit edin.
PC açılmadı ise belleklerden ya da yuvalardan birinde sorun var demektir. Şimdi sorunlu bellek veya yuvayı tespit edin.