ScreamolaRip Hectopat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 39 20 Mayıs 2023 #1 Gördüğünüz üzere takılı RAM 16 GB olarak gözüküyor ama kullanılabilir 13.9 her türlü işlemi denedim MSConfig'den sıfırlamayı falanda denedim fakat çözüm olmuyor. G takısına bakmayın sistemimde 1050 Ti takılı. Yardım edebilir misiniz? Dosya Ekleri 1684538260118.png 28,3 KB · Görüntüleme: 32 Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2023
Gördüğünüz üzere takılı RAM 16 GB olarak gözüküyor ama kullanılabilir 13.9 her türlü işlemi denedim MSConfig'den sıfırlamayı falanda denedim fakat çözüm olmuyor. G takısına bakmayın sistemimde 1050 Ti takılı. Yardım edebilir misiniz?
BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.197 Çözümler 17 Yer BODRUM 20 Mayıs 2023 #2 Donanıma ayrılan bir bellek diye bir şey ve sistemin. Ek olarak işletim sisteminin kendi kullandığı RAM var sıkınıt yok elemeyin lütfen.
Donanıma ayrılan bir bellek diye bir şey ve sistemin. Ek olarak işletim sisteminin kendi kullandığı RAM var sıkınıt yok elemeyin lütfen.
ScreamolaRip Hectopat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 39 20 Mayıs 2023 #3 BirForumcuKişi dedi: Donanıma ayrılan bir bellek diye bir şey ve sistemin. Ek olarak işletim sisteminin kendi kullandığı RAM var sıkınıt yok elemeyin lütfen. Genişletmek için tıkla... Daha önceden böyle bir şey yoktu ama. Çözüm BIOS üzerinden dahili ekran kartını kapatmakmış çözüme ulaştım teşekkürler. Son düzenleme: 24 Mayıs 2023
BirForumcuKişi dedi: Donanıma ayrılan bir bellek diye bir şey ve sistemin. Ek olarak işletim sisteminin kendi kullandığı RAM var sıkınıt yok elemeyin lütfen. Genişletmek için tıkla... Daha önceden böyle bir şey yoktu ama. Çözüm BIOS üzerinden dahili ekran kartını kapatmakmış çözüme ulaştım teşekkürler.