Kullanılabilir RAM miktarı düşük

Bazoyun

Hectopat
Daha fazla  
Ekran Alıntısı.PNG

Arkadaşlar öncelikle günaydın. Kullanılabilir RAM miktarı sorunum var. MSConfig işe yaramadı onu belirteyim.

e.PNG

Bir de bu donanıma ayrılan RAM normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim Windows 10'da kullanılmaz halde oluyor.

Windows 8'de bir performansına bakın bilgisayarının 8.1'de ama önermem. Çünkü çok sorunu var. Çrneğin Steam desteğinin bitmesine az kaldı. Çoğu yazılım Windows 10 için, hata alırsanız çok çok normal kaeşılamanız gerekir.

Hem Windows 10 kullanınca neden kullanılmaz hale geliyor? Benim işlemcim Celeron 3060n fakat 720'de kullanıyorum laptopu. Sizdeki sıkıntı nedir tam olarak, neden kullanamıyorsunuz?

Windows 8'de bir performansına bakın bilgisayarının 8.1'de ama önermem. Çünkü çok sorunu var. Çrneğin Steam desteğinin bitmesine az kaldı. Çoğu yazılım Windows 10 için, hata alırsanız çok çok normal kaeşılamanız gerekir.

Hem Windows 10 kullanınca neden kullanılmaz hale geliyor? Benim işlemcim Celeron 3060n fakat 720'de kullanıyorum laptopu. Sizdeki sıkıntı nedir tam olarak, neden kullanamıyorsunuz?

Sorunu çözdüm RAM'i silgiyle silince kullanılabilir RAM normal halde artık Windows 10'da kullanamamamın nedeni HDD.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı