Sistemimde 4+2 olmak üzere 6 GB 1600 RAM bulunmakta. Sistemim 64bit kullanılabilir RAM miktarında 3,24 gibi bir değer alıyorum, pek emin olmamakla beraber ekran kartının RAM kullandığını düşünüyorum. AMD Radeon HD 7700 series ekran kartına sahibim. RAM ekran kartı üzerinde olmasını engelleyebilir miyim ? Bu kötü mü yoksa iyi midir ?
Birçok oyun minimum sistem gereksinimlerinde 6 ve üzeri RAM istediğinden çoğu zaman kasmalar donmalar yaşıyorum. Bazı oyunlar ekran kartına değil RAM ve işlemcilere yükleniyor. RAM yükseltmeyi düşünmüyorum bir süre o yüzden bu durumda yapılabilecek bir şey var mı bu kullanılan RAM miktarını azaltabilir miyim ? Yardımlarınızı bekliyorum.
Birçok oyun minimum sistem gereksinimlerinde 6 ve üzeri RAM istediğinden çoğu zaman kasmalar donmalar yaşıyorum. Bazı oyunlar ekran kartına değil RAM ve işlemcilere yükleniyor. RAM yükseltmeyi düşünmüyorum bir süre o yüzden bu durumda yapılabilecek bir şey var mı bu kullanılan RAM miktarını azaltabilir miyim ? Yardımlarınızı bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: