Kullanılabilir RAM miktarını artırma

AnilT

Hectopat
Dizüstü bilgisayarım 8 GB RAM var ve bunun 6, 9 kullanabiliyorum. Ben bunun tamamını kullanmak istiyorum, bilgisayarımda çift ekran kartı var birisi paylaşımsız 2 GB diğeri paylaşımlı. Biraz araştırma yaptığımda paylaşımlı ekran kartımın 1, 1 GB RAM harcadığını gördüm. Ben paylaşımlı ekran kartımın paylaşımını iptal edebilir miyim?
Not: BIOS'ta Advanced ayarları yok.

Durduk yere ramimden 1,1 gb götürüyor. Oyun oynarken sıkıntı oluyor,çift ekran kartı olduğu icin paylaşımlıyı kapatıp paylaşımsızı kullanmak istiyorum.Görev yöneticisinden baktığımda.Donanıma ayrılmış bellek 1,1gb yazıyor.Bilgisayrımdan baktığımda ise, 8Gb ram kulanılabilir 6,9 yazıyor.Önceki bilgisayarımda paylaşımlıydı onda böyle bir sorun yoktu.

Son düzenleme:
Hocam o ekran kartı o RAM'i durduk yere almıyor. Yani eğer RAM ihtiyacınız varsa dahili ekran kartı ile paylaşılan 1 gb RAM'e göz dikmek yerine biraz sabredip kenarda köşede 3 ,5 kuruş biriktirip bir RAM almanızı tavsiye ederim. Yoksa ilerde daha başka, daha büyük sorunlar için bu forumda konu açmak durumunda kalabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…