Tahirtuzcu Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 143 9 Eylül 2020 #1 Oyunları da performansı artırmakta yardımcı olur mu ne oldukları bilmiyorum.
W WD40 Ziyaretçi 9 Eylül 2020 #2 Sistem özelliklerinizi ve yaşadığınız sorunu tam anlamıyla paylaşır mısınız? Başlık ve içerik arasında bağlantı kuramadım...
Sistem özelliklerinizi ve yaşadığınız sorunu tam anlamıyla paylaşır mısınız? Başlık ve içerik arasında bağlantı kuramadım...
Tahirtuzcu Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 143 9 Eylül 2020 #3 Intel(r)Pentium(r)CPU G2030 3.00 GHz 3000MHz 4 GB RAM. Silinen üye dedi: Sistem özelliklerinizi ve yaşadığınız sorunu tam anlamıyla paylaşır mısınız? Başlık ve içerik arasında bağlantı kuramadım... Genişletmek için tıkla... Yani neden böyle gözüküyor 4 GB olması gerekmıyor mu her 2 sinin de? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2020
Intel(r)Pentium(r)CPU G2030 3.00 GHz 3000MHz 4 GB RAM. Silinen üye dedi: Sistem özelliklerinizi ve yaşadığınız sorunu tam anlamıyla paylaşır mısınız? Başlık ve içerik arasında bağlantı kuramadım... Genişletmek için tıkla... Yani neden böyle gözüküyor 4 GB olması gerekmıyor mu her 2 sinin de?
SinanOztrk Decapat Katılım 7 Ekim 2018 Mesajlar 3 9 Eylül 2020 #4 Tahirtuzcu dedi: Intel(r)Pentium(r)CPU G2030 3.00 GHz 3000MHz 4 GB RAM. Yani neden böyle gözüküyor 4 GB olması gerekmıyor mu her 2 sinin de? Genişletmek için tıkla... Harici ekran kartın yoksa öyle gösterir.
Tahirtuzcu dedi: Intel(r)Pentium(r)CPU G2030 3.00 GHz 3000MHz 4 GB RAM. Yani neden böyle gözüküyor 4 GB olması gerekmıyor mu her 2 sinin de? Genişletmek için tıkla... Harici ekran kartın yoksa öyle gösterir.
Tahirtuzcu Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 143 9 Eylül 2020 #5 Silinen üye dedi: Sistem özelliklerinizi ve yaşadığınız sorunu tam anlamıyla paylaşır mısınız? Başlık ve içerik arasında bağlantı kuramadım... Genişletmek için tıkla... Acaba nerden atabilirim sistem özelliklerini? SinanOztrk dedi: Harici ekran kartın yoksa öyle gösterir. Genişletmek için tıkla... Şuanlık teelvizyonu monitör olarak kullanıyorum.
Silinen üye dedi: Sistem özelliklerinizi ve yaşadığınız sorunu tam anlamıyla paylaşır mısınız? Başlık ve içerik arasında bağlantı kuramadım... Genişletmek için tıkla... Acaba nerden atabilirim sistem özelliklerini? SinanOztrk dedi: Harici ekran kartın yoksa öyle gösterir. Genişletmek için tıkla... Şuanlık teelvizyonu monitör olarak kullanıyorum.
Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 9 Eylül 2020 #6 Eksik kısmı sistem kendisi için ayırıyor.
SinanOztrk Decapat Katılım 7 Ekim 2018 Mesajlar 3 9 Eylül 2020 #7 Tahirtuzcu dedi: Acaba nereden atabilirim sistem özelliklerini? Şu anlık teelvizyonu monitör olarak kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer sistemde ekran kartı takılı değil ise RAM'in ucundan ısırır.
Tahirtuzcu dedi: Acaba nereden atabilirim sistem özelliklerini? Şu anlık teelvizyonu monitör olarak kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer sistemde ekran kartı takılı değil ise RAM'in ucundan ısırır.
Tahirtuzcu Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 143 9 Eylül 2020 #8 Kullanıcı1355 dedi: Eksik kısmı sistem kendisi için ayırıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman BU PERFORMANSI ÇOK DÜŞÜRMEZ Mİ?
Kullanıcı1355 dedi: Eksik kısmı sistem kendisi için ayırıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman BU PERFORMANSI ÇOK DÜŞÜRMEZ Mİ?
W WD40 Ziyaretçi 9 Eylül 2020 #9 4 GB bellekte 3.88 GB göstermesi çok da anormal bir durum değil. Dahili bir grafik kartınız mevcutsa kullanıyor olabilir. Sistem kendisi için ayırmış da olabilir. Göze gelecek bir sorun değil ve performans düşüşü yaşatmaz.
4 GB bellekte 3.88 GB göstermesi çok da anormal bir durum değil. Dahili bir grafik kartınız mevcutsa kullanıyor olabilir. Sistem kendisi için ayırmış da olabilir. Göze gelecek bir sorun değil ve performans düşüşü yaşatmaz.
Tahirtuzcu Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 143 9 Eylül 2020 #10 Sistem özelliklerimi nereden atabilirim yani sizin işinize yarayacak kısmı pek bilmıyorum da?