Steam Kullanılamayan envanter sorunu var

Daha fazla  

Envanterimde belirtmiş olduğum oyuna ait bir öge sorunu var. Oyunun hiçbir şekilde pazarda satılan ya da satılabilecek bir ürünü yok. Zamanında ilgimi çekmiş ve oyunu almıştım. Bir süre sonra envanterimde bu sorun çıktı. Son zamanlarda birçok oyuncunun da envanteri ne yazık ki bunlarla dolmaya başladı. Örnek başka bir oyun olan Blackwake oyununda da bu şekilde envanter sorunu var. O oyuna da sahibim oynadım da fakat o envantere gelmedi bu oyun geldi. kimisini envanterine baktığınızda kullanılamayan envanter yerinde yüzlerce bu şekil oyunların hatası olur. Şahsen beni çok rahatsız ediyor bu. Oyuna ait hiçbir öge olmamasına rağmen envanterimde bu şekil iğrenç bir görüntü oluşturması hoş değil. Oyunun yapımcısıyla iletişime geçtim afedersiniz iplemediler bile. Oyunu kalıcı olarak hesaptan kaldırdım yine gitmedi. Steam destek ile iletişime geçtim yapabilecekleri bir şeyin olmadığını söyledi yersen tabii. Koskoca Valve şuncacık ufak bir hatayı çözemiyor. Eğer ki envanterde oyunun adına tıklarsam şu şekil görünüyor. Koca bir karanlık. Çünkü item yok. Bug mu nedir anlamadım ama çok saçma bir sorun. Envanter gizleyince de düzelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…