Çözüldü Kullanılan bellek 8 GB olarak gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aytu108568

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle kusura bakmayın yanlış yazmış olabilirim. Bellek kullanılan 8 GB olarak gözüküyordu. Sonradan tekrar 16 oldu. Görsel tam olarak net değil.

Dosya Ekleri

• IMG-20230529-WA0006.jpeg
    293,7 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG-20230529-WA0006.jpeg
    293,7 KB · Görüntüleme: 44
Çözüm
Öncelikle kusura bakmayın yanlış yazmış olabilirim. Bellek kullanılan 8 GB olarak gözüküyordu. Sonradan tekrar 16 oldu. Görsel tam olarak net değil.

Donanıma ayrılmış 8 GB bellek gözüküyor. O yüzden 8 GB kullanıyorsunuz. MSConfig üzerinden kontrol edin.
İşlemler kısmından belleği en yüksek kullanan uygulamanın SS atar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:

Donanıma ayrılmış 8 GB bellek gözüküyor. O yüzden 8 GB kullanıyorsunuz. MSConfig üzerinden kontrol edin.

Çözüm
Kontrol ettik ve oradan tekrar 16 GB oldu. Tam olarak nedeni ne olabilir ve bir de BIOS zarar verir mi?

RAM tak çıkar yapmıştım ama tekrar kullanılan bellek 8 GB olursa oyunlarda vs bir sorun oluşturur mu acaba?

RAM tak çıkar yapmıştım ama tekrar kullanılan bellek 8 GB olursa oyunlarda vs bir sorun oluşturur mu acaba?

RAM tak çıkar yaptım ama kullanılan bellek 8 GB olursa performans düşer mi vs bir sorun oluşur mu?

RAM çıkar takmakla sorun olmaz. Ancak yine de silgi ile uclarını silebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…