Kullanılan bilgisayara yeni SSD almak

bepou

Kilopat
Daha fazla  
Şu an kullandığım sisteme yeni bir SSD almak istiyorum, oynadığım oyun için şuan kullandığım HDD işimi görmüyor. Alacağım SSD 120GB fakat kullandığım HDD in 465/500GB'ı dolu ve Windows 10'u SDD'e kurmak istiyorum ama bu konu hakkında araştırma yaptım ve bir sonuç elde edemedim. Yani asıl soracağım soru nasıl HDD'i depolama alanı ve SSD'i sistem diski yaparım? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an kullandığım sisteme yeni bir SSD almak istiyorum, oynadığım oyun için şuan kullandığım HDD işimi görmüyor. Alacağım SSD 120GB fakat kullandığım HDD in 465/500GB'ı dolu ve Windows 10'u SDD'e kurmak istiyorum ama bu konu hakkında araştırma yaptım ve bir sonuç elde edemedim. Yani asıl soracağım soru nasıl HDD'i depolama alanı ve SSD'i sistem diski yaparım? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

120GB SSD-Windows kurulum boyutu= Kullanabileceğin alan (yaklaşık 100GB)

HDD'teki verileri boyutundan dolayı yeni SSD'ye aktaramazsın.

ikili Depolama kullanımı hakkında bilgim yok fakat SSD'nin boyutunu arttırman gerek. En çok oynadığın 1-2 oyunu içine kur

120GB SSD-Windows kurulum boyutu= Kullanabileceğin alan (yaklaşık 100GB)

HDD'teki verileri boyutundan dolayı yeni SSD'ye aktaramazsın.

ikili Depolama kullanımı hakkında bilgim yok fakat SSD'nin boyutunu arttırman gerek. En çok oynadığın 1-2 oyunu içine kur
Tamamdır, teşekkür ederim yardımcı olduğun için :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı