Kullanılan ISS'lerden memnun musunuz?

eskisehirdekiyol

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba uzun zamandır evde modem olarak Türk Telekom kullanıyorum ama epeydir çok aksaklık yasıyorum. Bu sebeple taahhüt bitince değişmeyi düşünüyorum. En memnun olduğunuz sağlayıcı paylaşırsanız sevinirim, teşekkürler

Superonline beni Türk Telekom belasından kurtaran ISS oldu. Birkaç yıldır kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım ne hız konusunda ne de bağlantı konusunda.

Ama Turknet altyapısı olsaydı da kesinlikle tercih edeceğim sağlayıcı Turknet olurdu.

TurkNet GigaFiber kullanıyorum hız 10/10 ping 10/10 arada bir kopma sorunu yaşıyorum Türk Telekom'da hiç kopma yaşamamışken. Aradığımda da günde 4 kopmaya kadar normal dediler. bir Çözüm falan da yapamadılar.

TT kullanıyorum şu anlık memnunum. Yani muhtemelen sözleşme bitiminde belki TurkNet geçebilirim.

Binamda VDSL ve Turkcell Superonline fiber altyapıları var. VDSL ile 50 senelik bakır kablolardan 70 Mbps hız almak yerine Superonline'dan 1000 Mbps fiber almayı tercih ettim, memnunum. Ancak internet servis sağlayıcısı tercihi elinizdeki altyapılara göre yapılmalı. Örneğin başka bir yere taşınırsam ve farklı firmanın fiberi olup, Superonline'ın olmazsa haliyle sağlayıcı değişikliği yaparım. Bana bulunduğum evde en iyi hizmeti kim veriyorsa onu seçerim.

Binamda VDSL 70 megabit varken TurkNet 2 kez kullandım ikisinde de berbat geçti. Netspeed'e geçtim o daha da beterdi. En son şu anda kullanmakta olduğum FixNet'e geçtim. Yurt içi ping değerlerim 2-3 arttı ama stabil değerler alıyorum müşteri hizmetleri ilgili ve kesintiler çok nadirleşti. Binama Türk Telekom fiber geldiği için Türk Telekom'a geçmeyi planlıyorum. İstanbul-Edirne çevresinde iseniz rahatlıkla FixNet geçebilirsiniz.

Kendi ISS kurmak isterdim tekelleşmiş firmalara kök söktürürdüm.

TurkNet en sorunsuz seçenek olacaktır fakat düşük hız alıyorsanız altyapıdan kaynaklı pek mantıklı değil çünkü sabit fiyat politikası yüzünden 700 ödeyeceksiniz bende 50Mbps internete 700 ödüyorum o yüzden onun harici Kablonet iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…