Kullanılan pil cihazın ömrünü azaltır mı?

furkan_kkya

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, GP'nin diğer doldurulabilir pillere göre uyguna pilini gördüm. Acaba Duracell gibi markalar yerine onu tercih etsem cihazımın batarya ömrü kısalır mı?

Aynı mah değerine sahiplerse bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
aynı degil hatta gp daha büyük

Pilin linki var mı?

Bahsettiğiniz Duracell ve GP modelinin kapasitesine göre değişir hocam.

Hocam Duracell'in kapasitesi daha dusuk ancak benim burada endisem GP Duracell kalitesine yakınlasamaz beni idare ediyorsa yine iyidir diye dusunuyorum. ondan açtım konuyu.

Hocam Duracell'in kapasitesi daha dusuk ancak benim burada endisem GP Duracell kalitesine yakınlasamaz beni idare ediyorsa yine iyidir diye dusunuyorum. ondan açtım konuyu.
Hocam GP'de gayet kaliteli bir markadır ve ürünlerin şarj döngü sayısı da veriliyor Duracell'in döngüsü daha düşük diye hatırlıyorum. Ben de GP'nin pillerini kullanıyorum ve bir şikayetim olmadı şimdiye kadar.
GP Recyko Pro linkteki ürünü kullanıyorum ve şarj döngüsü epey yüksek diğer pillere göre öneririm hocam.

Hocam GP'de gayet kaliteli bir markadır ve ürünlerin şarj döngü sayısı da veriliyor Duracell'in döngüsü daha düşük diye hatırlıyorum. Ben de GP'nin pillerini kullanıyorum ve bir şikayetim olmadı şimdiye kadar.
GP Recyko Pro linkteki ürünü kullanıyorum ve şarj döngüsü epey yüksek diğer pillere göre öneririm hocam.

Hocam bende doldurma olarak attıgım ürünü kullancaktım , pil olarak da sizi kullandıgınızı.ama benim attıgım 2600 mAh , sizin ki 2000 mAh sizce hangisi daha mantıklı?

Hocam bende doldurma olarak attıgım ürünü kullancaktım , pil olarak da sizi kullandıgınızı.ama benim attıgım 2600 mAh , sizin ki 2000 mAh sizce hangisi daha mantıklı?
Sizin attığınız modelle daha uzun oynanış süresine sahip olursunuz, benim attığım modelle daha uzun kullanım ömrüne. Tercih sizin hocam ben uzun ömrü tercih ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı