Win11 Hectopat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B450M H İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor Ram: 16 Gb DDR4 2666MHz Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT730 İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci(Galiba) 11 Şubat 2024 #1 Sanki bir tık zorlama sordum ama kullanmadığım tableti mi monitör olarak ayarlamam mümkün mü?
MamiDigital Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 467 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #2 Win11 dedi: Sanki bir tık zorlama sordum ama kullanmadığım tableti mi monitör olarak ayarlamam mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Kablolu bağlantı ile yapılabiliyor diye biliyorum.
Win11 dedi: Sanki bir tık zorlama sordum ama kullanmadığım tableti mi monitör olarak ayarlamam mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Kablolu bağlantı ile yapılabiliyor diye biliyorum.
Vein.s Centipat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #3 Win11 dedi: Sanki bir tık zorlama sordum ama kullanmadığım tableti mi monitör olarak ayarlamam mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Evet mümkün bunun bir programı vardı ama ismini pek hatırlayamıyorum biraz daha derin olarak araştırırsan bulabilirsin. Win11 dedi: Sanki bir tık zorlama sordum ama kullanmadığım tableti mi monitör olarak ayarlamam mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Evet mümkün bunun bir programı vardı ama ismini pek hatırlayamıyorum biraz daha derin olarak araştırırsan bulabilirsin.
Win11 dedi: Sanki bir tık zorlama sordum ama kullanmadığım tableti mi monitör olarak ayarlamam mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Evet mümkün bunun bir programı vardı ama ismini pek hatırlayamıyorum biraz daha derin olarak araştırırsan bulabilirsin. Win11 dedi: Sanki bir tık zorlama sordum ama kullanmadığım tableti mi monitör olarak ayarlamam mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Evet mümkün bunun bir programı vardı ama ismini pek hatırlayamıyorum biraz daha derin olarak araştırırsan bulabilirsin.
Mahkumm Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 375 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #4 Çözüm
Win11 Hectopat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B450M H İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor Ram: 16 Gb DDR4 2666MHz Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT730 İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci(Galiba) 11 Şubat 2024 #5 MamiDigital dedi: Kablolu bağlantı ile yapılabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kablolu derken Type-C mi yoksa ayrıyeten HDMI kablomu tam bilginiz var mı?
MamiDigital dedi: Kablolu bağlantı ile yapılabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kablolu derken Type-C mi yoksa ayrıyeten HDMI kablomu tam bilginiz var mı?
Vein.s Centipat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #6 Win11 dedi: Hocam kablolu derken Type-C mi yoksa ayrıyeten HDMI kablomu tam bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... spacedesk adlı uygulamayı hem bilgisayara hem de tablete yüklemeniz gerekiyor. Oradan bağlanmaya çalışın. Nasıl olduğunu bilmiyorsanız YouTube'dan bakabilirsiniz.
Win11 dedi: Hocam kablolu derken Type-C mi yoksa ayrıyeten HDMI kablomu tam bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... spacedesk adlı uygulamayı hem bilgisayara hem de tablete yüklemeniz gerekiyor. Oradan bağlanmaya çalışın. Nasıl olduğunu bilmiyorsanız YouTube'dan bakabilirsiniz.
Win11 Hectopat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B450M H İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor Ram: 16 Gb DDR4 2666MHz Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT730 İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci(Galiba) 11 Şubat 2024 #7 Mahkumm dedi: Çözüm Genişletmek için tıkla... Hocam ağ hızım çok yavaş o yüzden vasat bende bu yoksa biliyorum Spacedesk'i. Bildiğim kadarıyla Spacedesk'te kablolu bağlantı yok.
Mahkumm dedi: Çözüm Genişletmek için tıkla... Hocam ağ hızım çok yavaş o yüzden vasat bende bu yoksa biliyorum Spacedesk'i. Bildiğim kadarıyla Spacedesk'te kablolu bağlantı yok.
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.789 Makaleler 4 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #8 SpaceDesk ile kablolu bağlantı da kabul ediliyor. Yapmanız gereken Driver Console' dan ufak bir ayar. Win11 dedi: Hocam ağ hızım çok yavaş o yüzden vasat bende bu yoksa biliyorum Spacedesk'i. Bildiğim kadarıyla Spacedesk'te kablolu bağlantı yok. Genişletmek için tıkla...
SpaceDesk ile kablolu bağlantı da kabul ediliyor. Yapmanız gereken Driver Console' dan ufak bir ayar. Win11 dedi: Hocam ağ hızım çok yavaş o yüzden vasat bende bu yoksa biliyorum Spacedesk'i. Bildiğim kadarıyla Spacedesk'te kablolu bağlantı yok. Genişletmek için tıkla...
Vein.s Centipat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #9 Win11 dedi: Hocam ağ hızım çok yavaş o yüzden vasat bende bu yoksa biliyorum Spacedesk'i. Bildiğim kadarıyla Spacedesk'te kablolu bağlantı yok. Genişletmek için tıkla... Evet. Oradan kablosuz bağlantı ile oluyor. Kabloluyu ben tam bilmiyorum.
Win11 dedi: Hocam ağ hızım çok yavaş o yüzden vasat bende bu yoksa biliyorum Spacedesk'i. Bildiğim kadarıyla Spacedesk'te kablolu bağlantı yok. Genişletmek için tıkla... Evet. Oradan kablosuz bağlantı ile oluyor. Kabloluyu ben tam bilmiyorum.
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.789 Makaleler 4 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #10 Win11 dedi: Hocam ağ hızım çok yavaş o yüzden vasat bende bu yoksa biliyorum Spacedesk'i. Bildiğim kadarıyla Spacedesk'te kablolu bağlantı yok. Genişletmek için tıkla... Bunu yaptıktan sonra SpaceDesk yüklü ise takınca direkt sizi uygulamaya yönlendirecektir.
Win11 dedi: Hocam ağ hızım çok yavaş o yüzden vasat bende bu yoksa biliyorum Spacedesk'i. Bildiğim kadarıyla Spacedesk'te kablolu bağlantı yok. Genişletmek için tıkla... Bunu yaptıktan sonra SpaceDesk yüklü ise takınca direkt sizi uygulamaya yönlendirecektir.