LelouchReyiz
Megapat
Daha fazla
Tor browser guard(kalkan) ip adreslerim sürekli 2 ip arasında dönüyor ve bu üç ip de Kaspersky Threat Analysis'de tehlikeli ip adresi olarak gözüküyor. Bkz: Kaspersky Threat Intelligence Portal
Ayrıca e-devlet(Turkiye.gov.tr) ve BTK'nın sitesi ihbarweb.org.tr adresleriyle iletişimimi araya girerek man in the middle ile değiştirmişler. Bu yüzden "secure connection failed" yani "güvenli bağlantı başarısız" hatası alıyorum.
Sizden ricam Anti-Virüs programlarının hiç bir şey bulamadığı aşağıdaki Tor Browser dosyasını bilgisayarınızda deneyip aynı ip adreslerinin atanıp atanmadığını buraya yazmanız. Bu benim için çok önemli. Çünkü Tor Browser dosyasını bilirkişiye inceleteceğim. Eğer sizde de IP adresleri aynı ise İP adresleri dosyaya işlenmiştir ve bilirkişi incelemesinde tespit edilir. Diğer türlü modemden de man in the middle ile bu ipleri atıyor olabilirler. İşte ne olduğunu anlamam için başka birinin sistemine kurması ve test etmesi gerekiyor.
Merak etmeyin dosyada virüs yok, sadece ip adresleri değiştirilmiş.
Bu arada Google Drive da virüs taraması yapıyor. Dosyada virüs yok.
İlgili Tor Browser klasörünü indirmek için Google Drive linki:
drive.google.com
@Astiva @Blacksidemre @Bayram Tempest indirip deneyebilir misiniz?
Yardım severliğinize hayran kaldım. Bilirkişi ön incelemesinde, zararlı ip adreslerinin dosyaya işlendiği tespit edildi.
Ayrıca e-devlet(Turkiye.gov.tr) ve BTK'nın sitesi ihbarweb.org.tr adresleriyle iletişimimi araya girerek man in the middle ile değiştirmişler. Bu yüzden "secure connection failed" yani "güvenli bağlantı başarısız" hatası alıyorum.
Sizden ricam Anti-Virüs programlarının hiç bir şey bulamadığı aşağıdaki Tor Browser dosyasını bilgisayarınızda deneyip aynı ip adreslerinin atanıp atanmadığını buraya yazmanız. Bu benim için çok önemli. Çünkü Tor Browser dosyasını bilirkişiye inceleteceğim. Eğer sizde de IP adresleri aynı ise İP adresleri dosyaya işlenmiştir ve bilirkişi incelemesinde tespit edilir. Diğer türlü modemden de man in the middle ile bu ipleri atıyor olabilirler. İşte ne olduğunu anlamam için başka birinin sistemine kurması ve test etmesi gerekiyor.
Merak etmeyin dosyada virüs yok, sadece ip adresleri değiştirilmiş.
Bu arada Google Drive da virüs taraması yapıyor. Dosyada virüs yok.
İlgili Tor Browser klasörünü indirmek için Google Drive linki:
Tor Browser - Google Drive

@Astiva @Blacksidemre @Bayram Tempest indirip deneyebilir misiniz?
Yardım severliğinize hayran kaldım. Bilirkişi ön incelemesinde, zararlı ip adreslerinin dosyaya işlendiği tespit edildi.
Dosya Ekleri
-
95.216.33.58 uzak.png290,4 KB · Görüntüleme: 89
-
95.216.33.58 yakın.png24,3 KB · Görüntüleme: 76
-
144.76.201.253 uzak.png291,2 KB · Görüntüleme: 65
-
144.76.201.253 yakın.png25,5 KB · Görüntüleme: 68
-
çalışan site bütün sitelerde hata yok.png339,9 KB · Görüntüleme: 61
-