Kullanılan Windows ISO dosyası kopyalanabilir mi?

• Konuyu başlatan AT7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.380
Makaleler
6
Dostlar hepinize hayırlı forumlar diliyorum. Kendim şu an kullanmış olduğum Windows 10 Sl'yi var olan şekilde ISO dosyası şeklinde kopyalayabilir miyim? Örnek vermek gerekirse kopyaladığımda şu an kurulu olan driverler, sistemin varsayılan programları, mevcut düzeniyle beraber bilgisayarımın aksi halinde tekrar kurma imkanım var mıdır? Bu konuyu araştırdığımda disk görüntüsü tarzında bir konuya denk geldim lakin hard disk D'ye kadar çektiğini okudum. Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Disk İmaj'ı alabilirsiniz. Arkadaşım bazı programları önermiş. D diskini kopyalamak zorunda değilsiniz. Harici bir diske alabilirsiniz.

Bu alanda en iyi "tek başına (standalone)" yazılımlardan birisi olan Acronis'i tavsiye edebilirim. Ayrıca zamanlanmış yedeklemelerle ana disk imajını değiştirmeden ufak paketlerle yedeğinizi sürekli güncel de tutabilirsiniz. Benzeri özellikler diğer programlarda da mevcut olsa da Acronis daha hızlı ve sorunsuz hallediyor bu işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…