YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 21 Mart 2021 #11 Dümdüz dedi: Tüm her şeyi alıp bir ISO dosyasına dönüştüren bir program yok mu acaba? Genişletmek için tıkla... Free ISO Creator bu programla yapabilirsin. Ancak ayarlarını saklayamazsın.
Dümdüz dedi: Tüm her şeyi alıp bir ISO dosyasına dönüştüren bir program yok mu acaba? Genişletmek için tıkla... Free ISO Creator bu programla yapabilirsin. Ancak ayarlarını saklayamazsın.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 26 Mart 2021 #12 YFK dedi: Free ISO Creator bu programla yapabilirsin. Ancak ayarlarını saklayamazsın. Genişletmek için tıkla... Her şeyi saklayabileceğim bir yöntem lazım... Bilgisayar hep aynı kalacak zaten, o yüzden sürücüler bile.
YFK dedi: Free ISO Creator bu programla yapabilirsin. Ancak ayarlarını saklayamazsın. Genişletmek için tıkla... Her şeyi saklayabileceğim bir yöntem lazım... Bilgisayar hep aynı kalacak zaten, o yüzden sürücüler bile.
saidasilsoy Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #13 Dümdüz dedi: Her şeyi saklayabileceğim bir yöntem lazım... Bilgisayar hep aynı kalacak zaten, o yüzden sürücüler bile. Genişletmek için tıkla... Aynı şeye ihtiyaç duyuyorum ayarlarında saklandığı bir yöntem bulabildiniz mi?
Dümdüz dedi: Her şeyi saklayabileceğim bir yöntem lazım... Bilgisayar hep aynı kalacak zaten, o yüzden sürücüler bile. Genişletmek için tıkla... Aynı şeye ihtiyaç duyuyorum ayarlarında saklandığı bir yöntem bulabildiniz mi?
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 31 Aralık 2021 #14 saidasilsoy dedi: Aynı şeye ihtiyaç duyuyorum ayarlarında saklandığı bir yöntem bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Yukarıda bir arkadaşın attığı Acronis ile bir USB oluşturdum.
saidasilsoy dedi: Aynı şeye ihtiyaç duyuyorum ayarlarında saklandığı bir yöntem bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Yukarıda bir arkadaşın attığı Acronis ile bir USB oluşturdum.