Kullanılmakta olan sistemde SSD'ye Windows Kurulumu

HUNTER

Megapat
Makaleler
2
Yer
Fethiye/Muğla
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar dün Samsung 840 Evo 250 Gb SSD aldım, ve şu an kullanmakta olduğum sisteme takıp işletim sistemini ssd'ye kurmak istiyorum. Şu an kullanmakta olduğum sistemdeki sabit diskteki windows'u kaldırmak istiyorum ben bu sabit diske format atmadan yani dosyalarımı ve programlarımı silmeden nasıl kaldırabilirim windows 7 yi? Şimdiden teşekkürler.

Format atmadan işletim sistemini kurmanın yolu yok diye biliyorum. :)
Yanlış anlaşılma oldu sanırsam, demek istediğim işletim sistemini ssd ye kurup oradan kullanacağım ve eski sabit diskimdeki windows u silmek istiyorum. Eski sabit diske format atmadan verilere zarar vermeden bunu nasıl yapabilirim diye soruyorum.

SSD ye kurulumunu yap sen HDD den sonra verileri aktarıp DISKPART'tan formatlarsın HDD ni. Sonra SSD den tekrar HDD ye aktarırsın.

Hdd ye bir bölüm oluşturup içerisine dosyaları yedekle sonra windows kurulumuna geçi, yedekleme yaptığın disk hariç tüm diskleri sil sonra SSD'ye kurulumu yap.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı