avkila.tech
Kilopat
Programı cracklemeden trial versionunu resetleyerek kullanabilirsiniz ancak bu ne kadar etik olur bilmem. IDM trial reset yazın ilk çıkan open source github linkinde program vardır. Kullanıyorum ben.Kendim de Chrome kullanıyorum. Bana göre en iyisi.
Dediğiniz gibi antivirüs, kullanmayı bilene gereksiz. Şahsen Defender bile kullanmıyorum. Onlarca korsan oyun, program kullandım zamanında.. Tık yok.
Ben de örnek vereyim. Mesela indirme yöneticisi olarak Internet Download Manager kullanıyorum. Ancak ücretli olduğu, deneme süresi hakkında durmadan pop-up geldiği için Free Download Manager denemek istedim. Ücretsiz ve en popüler alternatifidir. Kısmen açık kaynaklı. İnternetim yavaş olduğundan dolayı gece açık bırakıyorum. Bu nedenle indirme bittikten sonra bilgisayarı otomatik kapatma gibi özelliklere ihtiyacım oluyor. Onca zaman ve güncellemeye rağmen hâlâ bu basit özellik bile yok. Sonra Internet Download Manager ile uğraş dur..
Kendim de Chrome kullanıyorum. Bana göre en iyisi.
Dediğiniz gibi antivirüs, kullanmayı bilene gereksiz. Şahsen Defender bile kullanmıyorum. Onlarca korsan oyun, program kullandım zamanında.. Tık yok.
Ben de örnek vereyim. Mesela indirme yöneticisi olarak Internet Download Manager kullanıyorum. Ancak ücretli olduğu, deneme süresi hakkında durmadan pop-up geldiği için Free Download Manager denemek istedim. Ücretsiz ve en popüler alternatifidir. Kısmen açık kaynaklı. İnternetim yavaş olduğundan dolayı gece açık bırakıyorum. Bu nedenle indirme bittikten sonra bilgisayarı otomatik kapatma gibi özelliklere ihtiyacım oluyor. Onca zaman ve güncellemeye rağmen hâlâ bu basit özellik bile yok. Sonra Internet Download Manager ile uğraş dur..
Programı cracklemeden trial versionunu resetleyerek kullanabilirsiniz ancak bu ne kadar etik olur bilmem. IDM trial reset yazın ilk çıkan open source github linkinde program vardır. Kullanıyorum ben.
Programı cracklemeden trial versionunu resetleyerek kullanabilirsiniz ancak bu ne kadar etik olur bilmem. IDM trial reset yazın ilk çıkan open source github linkinde program vardır. Kullanıyorum ben.
Bunlar ''internet download manager'' de de var diye biliyorum hocam.
Ben de jdownloader'a kayacağım sanırım.
Hocam her yazılım için ''trial reset'' bulabilsek özellikle de önemli gördüklerimiz için yeminle bunu sürekli yapmaktan sıkılmam
Bayağıdır trial reset ile idare ediyorum ama son Zamanlara idm'i bozmaya başladı maalesef.
Demek istediğim, İdm'nin uyarılarıyla uğraşmak zorunda kalıyorum. Fdm otomatik bilgisayar kapatma gibi özelliklere sahip değil. Ancak bu özellik İdm de var.
Otomatik bilgisayar kapatmayı CMD üzerinden yapabilirsiniz. Mesela tahmini 4 saate biter diyor ise siz 6 saat sonraya bilglisayarı kapat diye komut verebilirsiniz CMD üzerinden.Bayağıdır trial reset ile idare ediyorum ama son Zamanlara idm'i bozmaya başladı maalesef.
Demek istediğim, İdm'nin uyarılarıyla uğraşmak zorunda kalıyorum. Fdm otomatik bilgisayar kapatma gibi özelliklere sahip değil. Ancak bu özellik İdm de var.
Notepad++, 7zip ve Ren'py oyunları ile uğraşıyorsanız save editorler ve RPA extractor bayağı iş yapıyor. 7zip WinRAR'dan daha hoş geliyor bana.Jdownloader ile barındırma sitelerinden indirmek daha kolayıma geliyor. Ama video, film, ses gibi şeyleri ''fdm'' ile kolayca indirebiliyorsak onu da denerim az sonra. Önerirsen hemen kuracağım, zaten format attım neyi kursam diye kafayı yiyorum. Alternatives.net ile kanka olduk
Otomatik bilgisayar kapatmayı CMD üzerinden yapabilirsiniz. Mesela tahmini 4 saate biter diyor ise siz 6 saat sonraya bilglisayarı kapat diye komut verebilirsiniz CMD üzerinden.
Jdownloader ile barındırma sitelerinden indirmek daha kolayıma geliyor. Ama video, film, ses gibi şeyleri ''fdm'' ile kolayca indirebiliyorsak onu da denerim az sonra. Önerirsen hemen kuracağım, zaten format attım neyi kursam diye kafayı yiyorum. Alternatives.net ile kanka olduk
Otomatik bilgisayar kapatmayı CMD üzerinden yapabilirsiniz. Mesela tahmini 4 saate biter diyor ise siz 6 saat sonraya bilglisayarı kapat diye komut verebilirsiniz CMD üzerinden.
Notepad++, 7zip ve Ren'py oyunları ile uğraşıyorsanız save editorler ve RPA extractor bayağı iş yapıyor. 7zip WinRAR'dan daha hoş geliyor bana.
Video, film, ses gibi dosyaları yakalama konusunda zayıftır fdm, hatta çoğu zaman linkleri kendim ekliyorum. Eksik özellik ve dosya yakalama konusunda kötü olması nedeniyle önermiyorum.
Şahsen WinRAR'ı hiç bir şeye değişmem
Linux kullanmıyorum ancak yakın zamanda kullanacağım muhtemelen. Android kernel modifikasyonları için linux kullanmam lazım.Hocam herşeyi manuel mi yapıyorsun gerçekten
Linux kullanıyor musun? Youtube'da discord şöyle güvensizdir diyip de discorddan insanlarla iletişime geçen, grubu olan ''yusuf'' diye bir arkadaş geldi aklımaBiz şimdi hangi yoldan gidelim?? Yoksa yolumu molu bırakıp korsana devam mı
Önemli dosyalarımı ben zaten flash bellekte tutarım. Hiç SSD'mde önemli veya kişisel bir dosya tuttuğum görülemez. Flash belleklerimi ise her zaman kendi üstümde tutarım.O zaman flash belleklere yükleyip, silip silip, biçimlendirip biçimlendirip ''portable'' kullanmak daha iyi olacak doğru yaUğraşacak mıyım bunlarla harbiden
Linux kullanmıyorum ancak yakın zamanda kullanacağım muhtemelen. Android kernel modifikasyonları için linux kullanmam lazım.
Discord güvensiz mi biraz. Neden çünkü hem API üzerinden çok sıkıntılı olaylar yaşanabiliyor hem de kullanıcıları tamamı ile anonim gibi. Grabberlar mı dersin cc check atanlar mı dersin RAT atanlar mı dersin deli gibi olaylar var. Kısa bir süreliğine kullandım ancak birilerinin serverlara hunharca hoş olmayan görüntüler ve videolar dökmesi (İçinde 18 yaşından küçük insanların olduğu. Anladınız işte.) yüzünden kullanmayı bıraktım. Hatta bir ara Ukrayna-Rusya savaşının savaş planları bir Minecraft sunucusunda sızdırılmıştı bir adam 14 15 yaşında ergenlere karşı sinirlendiğinden ve ne yapabileceğini kanıtlamak istediğinden dolayı. Komik.
Şu anda Reddit dışında hiç bir şey kullanmıyorum.
Evet, her şeyi manuel yapıyorum çünkü her şeyin kontrolüne sahip olmak güzel oluyor. Mesela Android telefonumda stock rom üzerine root atıp stock romu modifiye ederek daha az bloatlı bir hale çevirdim. Google hizmetleri falan yok. Telefonda GPS bile çalışmıyor. Google play store yerine Aurora store kullanıyordum ancak sıkıldım artık program veya oyun kuracak isem APK yüklüyorum.
Şahsen eğer paranız yok ise veya diğer sebeplerden dolayı bir programı veya oyunu alamıyor iseniz korsan alın, sonrasında parasını verirsiniz. Şu anda Minecraft pahalı diye ben korsan kullanıyorum mesela. Ha etik mi? Değil. Zaten multiplayer falan da girdiğim yok 1.8.9 veya 1.12.2 singleplayer oynuyorum.
Önemli dosyalarımı ben zaten flash bellekte tutarım. Hiç SSD'mde önemli veya kişisel bir dosya tuttuğum görülemez. Flash belleklerimi ise her zaman kendi üstümde tutarım.