Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.135 Çözümler 49 Yer Ankara 27 Şubat 2022 #11 Lawien dedi: Site güvenilir mi peki hocam ben Sağlam lisanstan almayı düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... 2 defa aldım, birinde sorun oldu ancak iletişim kurdum yardımcı oldular.
Lawien dedi: Site güvenilir mi peki hocam ben Sağlam lisanstan almayı düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... 2 defa aldım, birinde sorun oldu ancak iletişim kurdum yardımcı oldular.
mertinko Kilopat Katılım 19 Kasım 2017 Mesajlar 566 Çözümler 8 27 Şubat 2022 #12 Windows 10 için aldığım lisans anahtarı ile Windows 11 aktif ettim bir sorun yaşamadım ama yine de etkinleşmeyebilir.
Windows 10 için aldığım lisans anahtarı ile Windows 11 aktif ettim bir sorun yaşamadım ama yine de etkinleşmeyebilir.
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 27 Şubat 2022 #13 Mortis06 dedi: 2 defa aldım, birinde sorun oldu ancak iletişim kurdum yardımcı oldular. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an Pro'ya yükselttim OEM keyini alacağım. Sıkıntı yaşamayız inşallah. Şansa yükseltme keyi buldum bir tane çalıştı. Edit: Bu ürünü aldım ve etkinleştirdim sıkıntısız etkinleşti. Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans Windows 10 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat. www.saglamlisans.com Güvenemedim attığın siteye. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2022
Mortis06 dedi: 2 defa aldım, birinde sorun oldu ancak iletişim kurdum yardımcı oldular. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an Pro'ya yükselttim OEM keyini alacağım. Sıkıntı yaşamayız inşallah. Şansa yükseltme keyi buldum bir tane çalıştı. Edit: Bu ürünü aldım ve etkinleştirdim sıkıntısız etkinleşti. Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans Windows 10 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat. www.saglamlisans.com Güvenemedim attığın siteye.