Harvey Specter Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 806 Çözümler 2 28 Temmuz 2023 #1 Masaüstü bilgisayarımı kullanmadığım için dolaba koydum. Pek bir hava falan da almıyor. Sıcaktan veya başka bir şeyden dolayı sorun olur mu?
Masaüstü bilgisayarımı kullanmadığım için dolaba koydum. Pek bir hava falan da almıyor. Sıcaktan veya başka bir şeyden dolayı sorun olur mu?
6 658936 Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 15 28 Temmuz 2023 #2 Hiçbir şey olmaz. İstersen 7 Yıl tutma. Tozlanır sadece.
Raman48 Centipat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 259 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #3 Harvey Specter dedi: Masaüstü bilgisayarımı kullanmadığım için dolaba koydum. Pek bir hava falan da almıyor. Sıcaktan veya başka bir şeyden dolayı sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir daha kullanmak için açacaksanız tozlarını temizlemeniz gerekir.
Harvey Specter dedi: Masaüstü bilgisayarımı kullanmadığım için dolaba koydum. Pek bir hava falan da almıyor. Sıcaktan veya başka bir şeyden dolayı sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir daha kullanmak için açacaksanız tozlarını temizlemeniz gerekir.
Jules Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 632 Çözümler 18 28 Temmuz 2023 #4 Bazanın altına falan atmadığın sürece pek bir şey olmaz. Uzun süre durursa tozlanabilir yalnız.
Ayreminis Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 532 Çözümler 3 28 Temmuz 2023 #5 Kapalı ve kuru ortamda olması kaydıyla hiçbir şey olmaz. Biraz tozlanır sadece. Bir de BIOS pili bitebilir belki. Onun dışında sıkıntı olmaz
Kapalı ve kuru ortamda olması kaydıyla hiçbir şey olmaz. Biraz tozlanır sadece. Bir de BIOS pili bitebilir belki. Onun dışında sıkıntı olmaz
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 28 Temmuz 2023 #6 Harvey Specter dedi: Masaüstü bilgisayarımı kullanmadığım için dolaba koydum. Pek bir hava falan da almıyor. Sıcaktan veya başka bir şeyden dolayı sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Yatan cihaz bozulur arada aç.
Harvey Specter dedi: Masaüstü bilgisayarımı kullanmadığım için dolaba koydum. Pek bir hava falan da almıyor. Sıcaktan veya başka bir şeyden dolayı sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Yatan cihaz bozulur arada aç.