Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.186 Çözümler 22 18 Kasım 2023 #21 Yusuf1987 dedi: Ben 11 64 Bit kullanıyorum Genişletmek için tıkla... O bilgisayar 11'i boot ediyorsa şükür edicen TPM ve SECURE BOOT bypass yaptınız o zaman.
Yusuf1987 dedi: Ben 11 64 Bit kullanıyorum Genişletmek için tıkla... O bilgisayar 11'i boot ediyorsa şükür edicen TPM ve SECURE BOOT bypass yaptınız o zaman.
Yusuf1987 Centipat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 173 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #22 Çınar ÇİFTÇİ dedi: O bilgisayar 11'i boot ediyorsa şükür edeceksin TPM ve Secure Boot bypass yaptınız o zaman. Genişletmek için tıkla... Evet rahat bootluyor ama gene de bir Windows 7'ye döneceğim çok özledim ve kullanmak istiyorum Çınar ÇİFTÇİ dedi: Ekran kartı bulamazsınız. SATA SSD takın birazcık daha hızlanır bir de Windows 7 Home Basic'ya da 8.1 hl kullanın. Eski bilgisayarlarda 10 performanslı değil. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi Windows 7 geçtim gayet hızlandı bilgisayar. Son düzenleme: 24 Kasım 2023
Çınar ÇİFTÇİ dedi: O bilgisayar 11'i boot ediyorsa şükür edeceksin TPM ve Secure Boot bypass yaptınız o zaman. Genişletmek için tıkla... Evet rahat bootluyor ama gene de bir Windows 7'ye döneceğim çok özledim ve kullanmak istiyorum Çınar ÇİFTÇİ dedi: Ekran kartı bulamazsınız. SATA SSD takın birazcık daha hızlanır bir de Windows 7 Home Basic'ya da 8.1 hl kullanın. Eski bilgisayarlarda 10 performanslı değil. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi Windows 7 geçtim gayet hızlandı bilgisayar.