Xion Hectopat Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 339 Makaleler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar elimde kutular dolusu CD var. Evde çöp oluyor. Ben bunları nasıl değerlendiririm? Not: Telefondan yazdım yazım yanlışım varsa lütfen yasaklamayın.
Arkadaşlar elimde kutular dolusu CD var. Evde çöp oluyor. Ben bunları nasıl değerlendiririm? Not: Telefondan yazdım yazım yanlışım varsa lütfen yasaklamayın.
A akademik_bakis Hectopat Katılım 11 Aralık 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #2 Ben genelde kırıp çöpe atıyorum, kullanmadığım CD'leri. Bilmem başka neler yapılabilir, arkadaşlar görüşlerini bildirirlerse, belki daha faydalı bir sonuç çıkabilir.
Ben genelde kırıp çöpe atıyorum, kullanmadığım CD'leri. Bilmem başka neler yapılabilir, arkadaşlar görüşlerini bildirirlerse, belki daha faydalı bir sonuç çıkabilir.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #3 Bol bol zamanınız varsa... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bol bol zamanınız varsa... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Uğur Ç. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ağustos 2013 Mesajlar 1.865 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 22 Ocak 2015 #4 Arabanın dikiz aynasına süs olarak kullanılabilir Yada bu yapılabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arabanın dikiz aynasına süs olarak kullanılabilir Yada bu yapılabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et