Kullanılmayan kitaplar ne yapılabilir?

Sardunya

Hectopat
Merhaba, ben Efe. 29 tane kitabım var. Hepsinin sıfırını topladım 590 TL yapıyor. Ben bunları ne yapabilirim?

Efe kardeş sıfırını toplaman önemli değil. Öncelikle hangi kitaplar olduğu önemli ve kitaplar ikinci el. 29 kitap toplasan 200 lira anca eder belki de etmez.

Son günlerde sokaklardan kasalı arabalar ücret karşılığında kg başına kitap alıyorlar onlara verebilirsin hem geri dönüşüme de katkıda bulunursun

Son günlerde sokaklardan kasalı arabalar ücret karşılığında kg başına kitap alıyorlar, onlara verebilirsin. Hem geri dönüşüme de katkıda bulunursun
Bu da mantıklı. Bizim buraya da geldiler geçen. Çok düşük bir ücret veriyorlarsa değmez ama.
Kütüphaneye vermek daha iyi olur.

D&R gibi mağazalarda eski kitap bağış kutuları var. Oraya atabilirsin. Ya da 2. el sitelerinde ücretsiz dağıtabilirsin.

Bu da mantıklı. Bizim buraya da geldiler geçen. Çok düşük bir ücret veriyorlarsa değmez ama.
Kütüphaneye vermek daha iyi olur.

Kilosu 1 TL'den aldılar şok oldum

Bence en mantıklısı kütüphane ben öyle yapıyorum ben okuma istediğimi arttırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…