Çalıkuşu Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 974 Yer Paradis Island 15 Mayıs 2021 #21 Emretistan28 dedi: Kimse 2019 müfredat alıp kendi eğitimini riske atmaz sanırım, kağıtları kilo başı satabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam müfredat 2018'den beri aynı değil mi? Ne alaka dediğiniz?
Emretistan28 dedi: Kimse 2019 müfredat alıp kendi eğitimini riske atmaz sanırım, kağıtları kilo başı satabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam müfredat 2018'den beri aynı değil mi? Ne alaka dediğiniz?
4 401146 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.981 Çözümler 1 15 Mayıs 2021 #22 Amazingoo dedi: Hocam müfredat 2018'den beri aynı değil mi? Ne alaka dediğiniz? Genişletmek için tıkla... Hafif değişmeler olmuştur bence.
Amazingoo dedi: Hocam müfredat 2018'den beri aynı değil mi? Ne alaka dediğiniz? Genişletmek için tıkla... Hafif değişmeler olmuştur bence.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.359 Makaleler 49 Çözümler 12 15 Mayıs 2021 #23 AliÖzkan 7734 dedi: Çözülmüşler mi? Yoksa boş kitaplar mı? Boş kitaplar ise aldığınız fiyata bile satarsınız. Çözülmüşler ise ya yakın ya da 70-150 arası satılabilir. Genişletmek için tıkla... Çoğu boş. Bir çizik bile yok. Para edecekse satacağım zaten.
AliÖzkan 7734 dedi: Çözülmüşler mi? Yoksa boş kitaplar mı? Boş kitaplar ise aldığınız fiyata bile satarsınız. Çözülmüşler ise ya yakın ya da 70-150 arası satılabilir. Genişletmek için tıkla... Çoğu boş. Bir çizik bile yok. Para edecekse satacağım zaten.
Çalıkuşu Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 974 Yer Paradis Island 15 Mayıs 2021 #24 mermerci dedi: Çoğu boş. Bir çizik bile yok. Para edecekse satacağım zaten. Genişletmek için tıkla... Ben olsam şu anki fiyatına internetten bakıp kitabın durumuna göre yarı fiyatına veya 3'te 1 fiyatına satardım. Çevrenizde YKS'ye hazırlanan tanıdığınız vardır elbet. Mantıken o kişide 50 lira vermek yerine 25 TL gibi bir fiyata alır.
mermerci dedi: Çoğu boş. Bir çizik bile yok. Para edecekse satacağım zaten. Genişletmek için tıkla... Ben olsam şu anki fiyatına internetten bakıp kitabın durumuna göre yarı fiyatına veya 3'te 1 fiyatına satardım. Çevrenizde YKS'ye hazırlanan tanıdığınız vardır elbet. Mantıken o kişide 50 lira vermek yerine 25 TL gibi bir fiyata alır.
Çılgınmehmet48 Kilopat Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 989 Makaleler 1 15 Mayıs 2021 #25 mermerci dedi: Nereden emin olacağız? Sanaldan diyen bir kişiye nasıl güveneceğim? Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anladınız sanırım, sadece eski kitaplarımdan nasıl faydalandığıma dair başlıktaki soruya yanıt olarak yazmıştım .
mermerci dedi: Nereden emin olacağız? Sanaldan diyen bir kişiye nasıl güveneceğim? Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anladınız sanırım, sadece eski kitaplarımdan nasıl faydalandığıma dair başlıktaki soruya yanıt olarak yazmıştım .
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.602 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 15 Mayıs 2021 #26 Takas düşünür müsünüz? Sağlam kimya soru bankası arıyorum. Son ayda turlama yapacağım kimya üzerinden. Hangi yayınlar var AYT kimya adına acaba?
Takas düşünür müsünüz? Sağlam kimya soru bankası arıyorum. Son ayda turlama yapacağım kimya üzerinden. Hangi yayınlar var AYT kimya adına acaba?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.359 Makaleler 49 Çözümler 12 16 Mayıs 2021 #27 Blacksidemre dedi: Takas düşünür müsünüz? Sağlam kimya soru bankası arıyorum. Son ayda turlama yapacağım kimya üzerinden. Hangi yayınlar var AYT kimya adına acaba? Genişletmek için tıkla... Takas nasıl olacak?
Blacksidemre dedi: Takas düşünür müsünüz? Sağlam kimya soru bankası arıyorum. Son ayda turlama yapacağım kimya üzerinden. Hangi yayınlar var AYT kimya adına acaba? Genişletmek için tıkla... Takas nasıl olacak?
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.263 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 16 Mayıs 2021 #28 Geri dönüşüme verebilirsin.