Oldus Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #1 Bilgisayar için program arıyorum. En son XX. Xx. 2024 ya da başka tarih olabilir. En son kullanılan tarih gösteren program var mı?
Bilgisayar için program arıyorum. En son XX. Xx. 2024 ya da başka tarih olabilir. En son kullanılan tarih gösteren program var mı?
n0vaz Decapat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 376 Çözümler 5 13 Mayıs 2024 #2 Revo Unistaller, bu program kaldırmak istediği programları kökünden temizler kökünden temizler.
Oldus Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #3 n0vaz dedi: Revo unistaller, bu program kaldırmak istediği programları kökünden temizler kökünden temizler. Genişletmek için tıkla... Var ama istediğim bu değil.
n0vaz dedi: Revo unistaller, bu program kaldırmak istediği programları kökünden temizler kökünden temizler. Genişletmek için tıkla... Var ama istediğim bu değil.
n0vaz Decapat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 376 Çözümler 5 13 Mayıs 2024 #4 Find Space Hogs with TreeSize Free | JAM Software bu program Windows gezgin gibi çalışır ama daha iyisi.
Find Space Hogs with TreeSize Free | JAM Software bu program Windows gezgin gibi çalışır ama daha iyisi.
Oldus Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #5 n0vaz dedi: Find Space Hogs with TreeSize Free | JAM Software bu program Windows gezgin gibi çalışır ama daha iyisi. Genişletmek için tıkla... Hocam öneriniz için teşekkür ederim. Ama konuyu okumadınız sanırım. Ben son kullandığım tarihi görmek istiyorum. <3
n0vaz dedi: Find Space Hogs with TreeSize Free | JAM Software bu program Windows gezgin gibi çalışır ama daha iyisi. Genişletmek için tıkla... Hocam öneriniz için teşekkür ederim. Ama konuyu okumadınız sanırım. Ben son kullandığım tarihi görmek istiyorum. <3