Canerrt Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 562 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #1 Başlıkta da dediğim gibi bir sorun çıkar mı?
Hanefrad Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #2 5 yıldır boşta duruyor hesabım bi sıkıntı çıkmadı hiç
Canerrt Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 562 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #3 Hanefrad dedi: 5 yıldır boşta duruyor hesabım bir sıkıntı çıkmadı hiç. Genişletmek için tıkla... Hesabında bir miktar para var mıydı peki.
Hanefrad dedi: 5 yıldır boşta duruyor hesabım bir sıkıntı çıkmadı hiç. Genişletmek için tıkla... Hesabında bir miktar para var mıydı peki.
Hanefrad Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #4 Canerrt dedi: Hesabında bir miktar para var mıydı peki. Genişletmek için tıkla... 1.01 tl
Canerrt Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 562 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #5 Hanefrad dedi: 1.01 TL. Genişletmek için tıkla... Aylık ücret varmış galiba ondan korkuyorum hesapta para yoksa sıkıntı olmaz değil mi?
Hanefrad dedi: 1.01 TL. Genişletmek için tıkla... Aylık ücret varmış galiba ondan korkuyorum hesapta para yoksa sıkıntı olmaz değil mi?
Hanefrad Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #6 Canerrt dedi: Aylık ücret varmış galiba ondan korkuyorum hesapta para yoksa sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... büyük ihtimalle olmaz kesintiyi zaten hesap içi birikimden kesiyordur Canerrt dedi: Aylık ücret varmış galiba ondan korkuyorum hesapta para yoksa sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... ben hesap açtığımda aylık kesinti yoktu o yüzden tam emin değilim ama mantığı ininal gibi olduğu için sıkıntı çıkmaz bence.
Canerrt dedi: Aylık ücret varmış galiba ondan korkuyorum hesapta para yoksa sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... büyük ihtimalle olmaz kesintiyi zaten hesap içi birikimden kesiyordur Canerrt dedi: Aylık ücret varmış galiba ondan korkuyorum hesapta para yoksa sıkıntı olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... ben hesap açtığımda aylık kesinti yoktu o yüzden tam emin değilim ama mantığı ininal gibi olduğu için sıkıntı çıkmaz bence.