spyux Centipat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #1 En son 2 yıl önce girmiştim oturuken bir anda böyle bir mesaj geldi. Dosya Ekleri Screenshot_20250126_212309.jpg 34,3 KB · Görüntüleme: 71
MajeurDeLa Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 899 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #2 Kod gönderiyorlar hocam bunları pek kale almak mantıklı değil. Kullanmıyorsan salla göndermeye devam ediyorsa Twitch'i sustur olur biter. spyux dedi: En son 2 yıl önce girmiştim oturuken bir anda böyle bir mesaj geldi. Genişletmek için tıkla...
Kod gönderiyorlar hocam bunları pek kale almak mantıklı değil. Kullanmıyorsan salla göndermeye devam ediyorsa Twitch'i sustur olur biter. spyux dedi: En son 2 yıl önce girmiştim oturuken bir anda böyle bir mesaj geldi. Genişletmek için tıkla...
spyux Centipat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #3 MajeurDeLa dedi: Kod gönderiyorlar hocam bunları pek kale almak mantıklı değil. Kullanmıyorsan salla göndermeye devam ediyorsa Twitch'i sustur olur biter. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam teşekkürler
MajeurDeLa dedi: Kod gönderiyorlar hocam bunları pek kale almak mantıklı değil. Kullanmıyorsan salla göndermeye devam ediyorsa Twitch'i sustur olur biter. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam teşekkürler
AdemBeyyy Hectopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 558 Çözümler 4 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 7600 MSİ RTX 4060 MSİ A620M-E Kingston Beast 16GB 1x Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ocak 2025 #4 spyux dedi: En son 2 yıl önce girmiştim oturuken bir anda böyle bir mesaj geldi. Genişletmek için tıkla... Biri şifremi unuttum kısmında hesap ismini yanlışkla sizin isminiz girmiştir büyük ihtimal çok önemsenecek bir şey degil.
spyux dedi: En son 2 yıl önce girmiştim oturuken bir anda böyle bir mesaj geldi. Genişletmek için tıkla... Biri şifremi unuttum kısmında hesap ismini yanlışkla sizin isminiz girmiştir büyük ihtimal çok önemsenecek bir şey degil.