ege2e Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #1 Başlıkta da belirttiğim üzere kullanılmış key ne bu aralar Steam hesap satma konularını okuyorum ve kullanılmış key ile alabilir diyor. Bende merak ettim hesabım çalınırsa o key ne diye açıklayacak birisi var mı?
Başlıkta da belirttiğim üzere kullanılmış key ne bu aralar Steam hesap satma konularını okuyorum ve kullanılmış key ile alabilir diyor. Bende merak ettim hesabım çalınırsa o key ne diye açıklayacak birisi var mı?
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 29 Kasım 2023 #2 Hesabın eski sahibinin bir ürünü etkinleştirmek için kullandığı kod. Yani para ile değil de direkt kod olarak alınmış bir oyun olabilir.
Hesabın eski sahibinin bir ürünü etkinleştirmek için kullandığı kod. Yani para ile değil de direkt kod olarak alınmış bir oyun olabilir.
ege2e Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #3 Ben oyunları para ile alıyorum (umarım olmaz) hesabım çalınırsa onların SSlerini atsam kabul olur mu?
Ben oyunları para ile alıyorum (umarım olmaz) hesabım çalınırsa onların SSlerini atsam kabul olur mu?
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.935 Çözümler 23 Yer İstanbul 29 Kasım 2023 #4 ege2e dedi: Ben oyunları para ile alıyorum (umarım olmaz) hesabım çalınırsa onların sslerini atsam kabul olur mu? Genişletmek için tıkla... Faturayı veya kart bilgilerini isteyebilirler. O bilgiler sendeyse hiçbir şey olmaz, kabul ederler.
ege2e dedi: Ben oyunları para ile alıyorum (umarım olmaz) hesabım çalınırsa onların sslerini atsam kabul olur mu? Genişletmek için tıkla... Faturayı veya kart bilgilerini isteyebilirler. O bilgiler sendeyse hiçbir şey olmaz, kabul ederler.
ege2e Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #5 Tamam o zaman sıkıntı yok teşekkür ederim.