Sirius Doruk Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #1 Kullanılmış skini 1 kere iade edebilir miyim? Dün almıştım pişman oldum.
Aegon.Targaryen Decapat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 320 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 7840HS 32 Gb Ram Nvidia Geforce Rtx 4060 1 Tb Ssd Cinsiyet Erkek Meslek Digital Baskı 17 Ağustos 2024 #2 Sirius Doruk dedi: Kullanılmış skini 1 kere iade edebilir miyim? Dün almıştım pişman oldum. Genişletmek için tıkla... Dostum biraz detay versen ?
Sirius Doruk dedi: Kullanılmış skini 1 kere iade edebilir miyim? Dün almıştım pişman oldum. Genişletmek için tıkla... Dostum biraz detay versen ?
emirhaniolo Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #3 Sirius Doruk dedi: Kullanılmış skini 1 kere iade edebilir miyim? Dün almıştım pişman oldum. Genişletmek için tıkla... Konu VALORANT ise, hayır. Ne aldınız acaba? Merak ettim.
Sirius Doruk dedi: Kullanılmış skini 1 kere iade edebilir miyim? Dün almıştım pişman oldum. Genişletmek için tıkla... Konu VALORANT ise, hayır. Ne aldınız acaba? Merak ettim.
Gorkemm.jk Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 739 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #4 Hocam öyle bir soru sormuşsun ki soru için de soruya düştüm.
KADO38 Hectopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 6 Yer Kayseri 17 Ağustos 2024 #5 Daha önce hiç yapmadıysan bir kerelik hakkın var.
Gorkemm.jk Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 739 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #6 emirhaniolo dedi: Konu Valorant ise, hayır. Ne aldınız acaba? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Bir kereye mahsus iade edebiliyor diye biliyorum.
emirhaniolo dedi: Konu Valorant ise, hayır. Ne aldınız acaba? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Bir kereye mahsus iade edebiliyor diye biliyorum.
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 17 Ağustos 2024 #7 Eğer iade etmedi isen hiç 1 hakkın var. VP'si geri gelir. Eğer iade etti isen edemezsin.
d3wnzi Centipat Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Ağustos 2024 #8 Kullandıysan 1 kere olmak üzere iade edebilirsin.
Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.853 Çözümler 14 Yer Hatay 18 Ağustos 2024 #9 d3wnzi dedi: Kullandıysan 1 kere olmak üzere iade edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Vınnnn dedi: Eğer iade etmedi isen hiç 1 hakkın var. VP'si geri gelir. Eğer iade etti isen edemezsin. Genişletmek için tıkla... Gorkemm.jk dedi: Bir kereye mahsus iade edebiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... KADO38 dedi: Daha önce hiç yapmadıysan bir kerelik hakkın var. Genişletmek için tıkla... Dostlar benim bildiğim bu olay kalkti, geçen forumdaki bir arkadaş spectrum klasiki iade etmeye çalışmıştı (ilk iadesi) fakat kabul olmadı iade.
d3wnzi dedi: Kullandıysan 1 kere olmak üzere iade edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Vınnnn dedi: Eğer iade etmedi isen hiç 1 hakkın var. VP'si geri gelir. Eğer iade etti isen edemezsin. Genişletmek için tıkla... Gorkemm.jk dedi: Bir kereye mahsus iade edebiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... KADO38 dedi: Daha önce hiç yapmadıysan bir kerelik hakkın var. Genişletmek için tıkla... Dostlar benim bildiğim bu olay kalkti, geçen forumdaki bir arkadaş spectrum klasiki iade etmeye çalışmıştı (ilk iadesi) fakat kabul olmadı iade.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.959 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #10 Dostlar bilmiyorsak atlamayalım. Her yerde bas bas bağırıyoruz kalktı o iade olayı millet suistimal ettiği için.
Dostlar bilmiyorsak atlamayalım. Her yerde bas bas bağırıyoruz kalktı o iade olayı millet suistimal ettiği için.