Kullanım klavuzu ile sistem toplanır mı?

Evet, başlıkta da yazdığım gibi malum bu zamanlar sıkıntılı. Yeni sistem toplayacağım. Neyin ne olduğunu nereye konulacağını vb biliyorum yani işlemci, anakart, ekran kartı montajı, kasa montajı vb ancak kablolama sisteminde sıfırım. Yani hangi kablo nereye girecek hiçbir şey bilmiyorum. PSU ve anakarttan çıkan kullanım klavuzu ile bunları çözebilir miyim, çok zor bir şey mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben denemiştim. Kablolama harici yapılıyor. Kablolamada beyin çalışmayı durduruyor.

Çok zor bir şey değil ama yuotubedeki videolar daha yardımcı olur.
Kasadan anakarta giden Power reset gibi kabloları kullanım klavuzundan yapmanız lazım.

Sana anakartımın klavuzundan birkaç görüntü atacağım. O zaman ne kadar basit olduğunu anlayacaksın .

Yapabilirsiniz hocam. Videolar da yardımcı olur.

PSU'dan gelen kabloları anakarta bağlama:

Disklerin montajı:

Power, reset tuşlarının bağlanması:

Mesela videoda kasa bağlantılarını yaptık diyor, sen acaba nasıl yaptık falan diyorsan, yukarıdaki resimde görüldüğü gibi kabloların üstünde ne kablosu olduğu yazıyor şemaya göre takabiliyorsun. Bazı kasalarda reset tuşu, HDD ışığı olmuyor o zaman sadece açma kapama tuşunun kabolarını bağlayacaksın. Ürünlerin kitapçığına bakarak çok rahat yaparsın montajı. Kablolamayı çok takma zamanla kasayı açar kaboları düzenlersin. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…