promagistra Femtopat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:48 #1 Bu hard diskin değerleri nasıl? Fiyatı iyi. Şu tahmini kalan kullanım ömrü çok az duruyor. Beni en az 4 sene götürmesi gerekir. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 20:05
Bu hard diskin değerleri nasıl? Fiyatı iyi. Şu tahmini kalan kullanım ömrü çok az duruyor. Beni en az 4 sene götürmesi gerekir.
M MısırlıPatlıcan Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 794 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:18 #2 promagistra dedi: Bu hard diskin değerleri nasıl? Fiyatı iyi. Şu tahmini kalan kullanım ömrü çok az duruyor. Beni en az 4 sene götürmesi gerekir. Eki Görüntüle 2621871 Eki Görüntüle 2621872 Genişletmek için tıkla... 6-7 Yıldır beraberiz ve 133 TB'a yakın veri yazmışım halada gidecek gibi duruyor. Sorun çıkaracağını sanmıyorum. Zaten o süre tahmini ömür olduğu için çok bir şey ifade etmez.
promagistra dedi: Bu hard diskin değerleri nasıl? Fiyatı iyi. Şu tahmini kalan kullanım ömrü çok az duruyor. Beni en az 4 sene götürmesi gerekir. Eki Görüntüle 2621871 Eki Görüntüle 2621872 Genişletmek için tıkla... 6-7 Yıldır beraberiz ve 133 TB'a yakın veri yazmışım halada gidecek gibi duruyor. Sorun çıkaracağını sanmıyorum. Zaten o süre tahmini ömür olduğu için çok bir şey ifade etmez.
promagistra Femtopat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:20 #3 Bu arada diski film ile doldurup bırakacağım. Yani öyle hiç zorlanmayacak. Emekli hayatına girecek arada bir film açacak MısırlıPatlıcan dedi: 133 TB Genişletmek için tıkla... Allah sectoru kadar ömür versin diyelim
Bu arada diski film ile doldurup bırakacağım. Yani öyle hiç zorlanmayacak. Emekli hayatına girecek arada bir film açacak MısırlıPatlıcan dedi: 133 TB Genişletmek için tıkla... Allah sectoru kadar ömür versin diyelim
hikayeabi Yoctopat Katılım 14 Aralık 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 7800X3D 4,2 GHz 96 MB Cache AM5 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Uzmanı Dün 20:26 #4 Fiyatına bağlı olarak alınabilir, yenisinin fiyatına yakınsa hiç bulaşılmamalı.