Kullanımı kolay, gönderim yapılabilecek kripto platformu önerisi

TylerDurden4141

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bir Rus sitesinden bilgisayarım için yazılım satın alacağım anca sadece Rus banka kartlarını ve kripto ile ödemeyi kabul ediyorlar. Doğal olarak Rus banka kartım olmadığı için tek çarem kripto oluyor. 18 yaşındayım, hiç kripto para kullanmadım. 50-100 TL gibi küçük meblalar yükleyebileceğim kolayca başka cüzdanlara kripto para gönderimi yapabileceğim bir platform önerir misiniz? Kullanımı kolay hızlı bir şey bekliyorum. Yapacağım ödeme sadece 100 TL hızlıca yükleyip gönderebileceğim bir platform. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Bir Rus sitesinden bilgisayarım için yazılım satın alacağım anca sadece Rus banka kartlarını ve kripto ile ödemeyi kabul ediyorlar. Doğal olarak Rus banka kartım olmadığı için tek çarem kripto oluyor. 18 yaşındayım, hiç kripto para kullanmadım. 50-100 TL gibi küçük meblalar yükleyebileceğim kolayca başka cüzdanlara kripto para gönderimi yapabileceğim bir platform önerir misiniz? Kullanımı kolay hızlı bir şey bekliyorum. Yapacağım ödeme sadece 100 TL hızlıca yükleyip gönderebileceğim bir platform. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Adı bilinen köklü firmalara bakın derim.
Hangi coin alıp yollayacaksınız?
Tether (Usdt)?
Screenshot_2025-05-24-13-30-44-713_com.google.android.apps.docs.editors.sheets-edit.jpg

BtcTürk dünya çapında 68 sirada.
Paribu 83 sirada.
Bu ikisine bak derim. BtcTürk tavsiye ederim.
Binance Tr var fakar çok sacma karışık.
Google Authenticator kur
Email gelen kod gir
Telefona gelecek sms gir öyle işlem yapıyor.

Binance Turkiye-BtcTurk-Paribu ...

Yeni nesil kapasitesi belli olmayan arkadaşını getir 500-1000₺ verelim diyen borsalardan uzak dur...
Bitci (SafeBit)
BitHero
Bitlo
Bitexen
CoinTr diye borsalar var....

Az biraz para kazanmak için link 🔗 yazanlar olacak.. Dikkate almayın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı