Kullanımı kolay karakter 3D tasarım uygulaması tavsiyesi

YAVUZKAGAN

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Daha önce Tinkercad kullanıyordum ancak küp, küre gibi geometrik şekiller olduğu için karakter tasarlamak çok zor. Bu nedenle kullanımı Tinkercad gibi kolay karakter tasarım uygulaması arıyorum. Blender'a baktım ama çok karışık geldi. Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba, Blender dan devam etmenizi öneririm. Yabancı forumlara bakmıştım daha önceleri ve Blender programı kullanılabilecek en iyi alternatifti. Yani öğrenmesi zor, ancak getirisi bir o kadar iyi. Birisi cehennem gibi 4 ay boyunca tüm gününü Blendar a harcayarak kendini tatmin edecek düzeyde programı öğrendiğinden bahsediyordu .

Blender. Evet detaylı bir program olduğu için öğrenmesi zaman alıyor ama kalite yani :d. Karakter ve konsept modelleme de çok sağlam bir program hem de son yıllarda karakter modelleme için ücretli/ücretsiz çok güzel eklentiler yapılıyor. Çünkü topluluğu güçlü. Çalışıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…