bacoen Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #21 Bende kuracağım da, Windows ISO saklamam gerekli mi?
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #22 bacoen dedi: Bende kuracağım da, Windows ISO saklamam gerekli mi? Genişletmek için tıkla... İsterseniz saklayın, isterseniz saklamayın.
bacoen dedi: Bende kuracağım da, Windows ISO saklamam gerekli mi? Genişletmek için tıkla... İsterseniz saklayın, isterseniz saklamayın.
T tkl5t86bis Picopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 325 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #23 bacoen dedi: Bende kuracağım da, Windows ISO saklamam gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Bir USB'yi Windows format USB'si yapmanıı öneririm.
bacoen dedi: Bende kuracağım da, Windows ISO saklamam gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Bir USB'yi Windows format USB'si yapmanıı öneririm.
viycim Picopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #24 @tkl5t86bis Linux Mint'i kurdum ama internete bağlanmıyor. Bilgisayarı açtıktan 10 dakika geçince anca bağlanıyor. Lütfen yardımcı olun (Linux kullanmak ÇOOOOK zormuş )
@tkl5t86bis Linux Mint'i kurdum ama internete bağlanmıyor. Bilgisayarı açtıktan 10 dakika geçince anca bağlanıyor. Lütfen yardımcı olun (Linux kullanmak ÇOOOOK zormuş )
T tkl5t86bis Picopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 325 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #25 Kablosuz ise. Sudo systemctl reenable networkmanager. Sudo systemctl restart networkmanager. Sudo reconfigure WLAN0. Reconfigure yazdıktan sonra W yazın ve taba basın o otomatik tamamlar. WLAN0 değil başka isimde olabilir. Sonra tekrar deneyiniz.
Kablosuz ise. Sudo systemctl reenable networkmanager. Sudo systemctl restart networkmanager. Sudo reconfigure WLAN0. Reconfigure yazdıktan sonra W yazın ve taba basın o otomatik tamamlar. WLAN0 değil başka isimde olabilir. Sonra tekrar deneyiniz.
viycim Picopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #26 tkl5t86bis dedi: Kablosuz ise. Sudo systemctl reenable networkmanager. Sudo systemctl restart networkmanager. Sudo reconfigure WLAN0. Reconfigure yazdıktan sonra W yazın ve taba basın o otomatik tamamlar. WLAN0 değil başka isimde olabilir. Sonra tekrar deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler yarın denerim.
tkl5t86bis dedi: Kablosuz ise. Sudo systemctl reenable networkmanager. Sudo systemctl restart networkmanager. Sudo reconfigure WLAN0. Reconfigure yazdıktan sonra W yazın ve taba basın o otomatik tamamlar. WLAN0 değil başka isimde olabilir. Sonra tekrar deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler yarın denerim.