Kullanıp da memnun kalmadığınız cep telefonu modelleri nedir?

Huawei P Smart 2018.
Kavgada elime geçen ilk şeydi. Karşımdaki şahsın kafasına vurarak kırdım. Hiç dayanıklı değilmiş. Ondan önce iPhone 5s kullanıyordum. O olsa şahsı yoğun bakımda ziyaret ederdim.

Samsung m12. gerçi alırkende çok bir beklentim yoktu da bu kadar berbat çıkmasınıda düşünmezdim.

Vestel Venus V7 kanser ediyordu, çok çektim lanet telefondan.

Şu an da bu zamana kadar kullandığım telefonlardan memnun kaldım ama şu an elimdeki berbat üstü berbat. Oppo a16. Samsung Galaxy J5 bin basar A16'ya.

Bende P Smart 2018 var, 4 sene olmasına rağmen güzel çalışıyor. Pil sorunu ve kasma problemi yok. Belki de sahibi güzel kullandığı için öyledir. Yanlız kasasında durduk yere hafif bir eğilme olmuş

1680C, plastik ve tuş kalitesi fazla düşüktü. Snake oynamıştım o güzeldi ama, dedeme geri vermeden önce bir süre sıklıkla oynadım.

9800 torch aslında harika cihazdır ama benimki kasası kırık ve kapağı yoktu. Hoş cihazdı ama değerini bilmeyip 100 TL masraftan kaçıp C601 kullanmıştım.

C601 güzel telefondu, geçen gün açtım da pek kullanasım gelmedi. Antika olarak yerinde kalması daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…