Kullanıp da memnun kalmadığınız cep telefonu modelleri nedir?

Şu an elimde tuttuğum Allah'ın belası Redmi Note 8. Zamanında kafam basmadığından Xiaomi fanboylarının ve çevremdeki bazı kişilerin gazıyla aldım. Ve yazılımın donanımdan üstün olduğunu acı bir şekilde öğrendim.

Annemdeki P Smart 2019 hâlâ sorunsuzken ben sürekli takılmalarla, atmalarla vs. uğraşıyorum. Üst üste SD kartımı okumamaya başlayınca sıfırladım dün. Telefon kendine gelir dedim ama öncekinden biraz daha iyi. Bir süre sonra takılmalar başlar yine. Xiaomi almayın, aldırtmayın. Olayın Redmi, Mi olmasıyla alakası yok MIUI rezalet bir sistem.

Xperia Z5, S3 mini, iPhone 5 (çok sonradan kullandığım için), Nokia telefon (modelini hatırlamıyorum ama tuşlu değil). Şu an kullandığım iPhone X’in sadece bataryasından memnun değilim.

Son düzenleme:
Şu anda kullandigim canavar özellikli bir telefon tam tersine öneriyorum.
  • SD Qualcomm 215.
  • 1.3 GHz hız.
  • 2 GB ve 32 GB depolama alani.
720p ekran ve mukemmel 1080p/30 FPS 8 MB kamerali tam bir canavar. PUBG Mobile'da 10 FPS veriyor tam bir oyun telefonu cok memnunum sirf onun için cida calisyorum S8 alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…