Koalaya Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.251 Makaleler 1 Çözümler 2 4 Ocak 2021 #51 m47 dedi: Ben Opera ve gx sürümlerini kullandım, ne bilgilerimi çaldı ne de kötü bir şey oldu 1-2 senedir kullanıyorum veya çaldı da benim haberim yok. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı zaten size "bilgilerini çaldım hadi eyvallah" demez. Gizliden alması lazım mantıken.
m47 dedi: Ben Opera ve gx sürümlerini kullandım, ne bilgilerimi çaldı ne de kötü bir şey oldu 1-2 senedir kullanıyorum veya çaldı da benim haberim yok. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı zaten size "bilgilerini çaldım hadi eyvallah" demez. Gizliden alması lazım mantıken.
kerim16 Picopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 282 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #52 Ya Da Sen De Hamsi dedi: Tabiki Chrome :=) Genişletmek için tıkla... 4gb RAM kullanıyorsanız tavsiye etmem.
Ya Da Sen De Hamsi dedi: Tabiki Chrome :=) Genişletmek için tıkla... 4gb RAM kullanıyorsanız tavsiye etmem.
Argos99 Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 392 Çözümler 2 Yer Ev 4 Ocak 2021 #53 Edge, Vivaldi. Ben Chrome kullanıyorum ama güvenlik açısından Vivaldi en iyilerdendir.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 4 Ocak 2021 #54 Koalaya dedi: Tarayıcı zaten size "bilgilerini çaldım hadi eyvallah" demez. Gizliden alması lazım mantıken. Genişletmek için tıkla... Onu bende biliyorum çaldı da ne oldu onu soruyorum başıma tuhaf bir olay gelmedi.
Koalaya dedi: Tarayıcı zaten size "bilgilerini çaldım hadi eyvallah" demez. Gizliden alması lazım mantıken. Genişletmek için tıkla... Onu bende biliyorum çaldı da ne oldu onu soruyorum başıma tuhaf bir olay gelmedi.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 4 Ocak 2021 #55 222744 dedi: Hocam biraz bruh sanki Windows 10 Privacy Warning As Edge Browser Data Issue Is Confirmed You may want to switch from the Windows 10 default Edge web browser after security researchers reveal the extent of data that is sent back to Microsoft. www.forbes.com Genişletmek için tıkla... Doğru, Edge'de veri topluyor ancak hiç olmazsa spyware değil. Adam senin izninle topluyor, ben ayarlarından kapattım ilk açtığımda. PustiPowerV2 dedi: H-Hocam Vivaldi kullanmayı bıraktınız mı? Genişletmek için tıkla... Arayüzü yavaş, ne yapayım
222744 dedi: Hocam biraz bruh sanki Windows 10 Privacy Warning As Edge Browser Data Issue Is Confirmed You may want to switch from the Windows 10 default Edge web browser after security researchers reveal the extent of data that is sent back to Microsoft. www.forbes.com Genişletmek için tıkla... Doğru, Edge'de veri topluyor ancak hiç olmazsa spyware değil. Adam senin izninle topluyor, ben ayarlarından kapattım ilk açtığımda. PustiPowerV2 dedi: H-Hocam Vivaldi kullanmayı bıraktınız mı? Genişletmek için tıkla... Arayüzü yavaş, ne yapayım
Ya Da Sen De Hamsi Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 483 Çözümler 1 Yer Bilmiyorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #56 kerim16 dedi: 4gb RAM kullanıyorsanız tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... 16GB var.
kerim16 Picopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 282 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #57 Ya Da Sen De Hamsi dedi: 16GB var. Genişletmek için tıkla... O-o ne yeniyor mu?
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 4 Ocak 2021 #58 Samotne Ciasteczka dedi: Doğru, Edge'de veri topluyor ancak hiç olmazsa spyware değil. Adam senin izninle topluyor, ben ayarlarından kapattım ilk açtığımda. Arayüzü yavaş, ne yapayım Genişletmek için tıkla... O zaman siz bilirsiniz hocam . Ben sadece cs oynamak için kullanıyorum.
Samotne Ciasteczka dedi: Doğru, Edge'de veri topluyor ancak hiç olmazsa spyware değil. Adam senin izninle topluyor, ben ayarlarından kapattım ilk açtığımda. Arayüzü yavaş, ne yapayım Genişletmek için tıkla... O zaman siz bilirsiniz hocam . Ben sadece cs oynamak için kullanıyorum.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Ocak 2021 #59 rohatbaba123 dedi: g ü v e n l i. H e m D'e C o k. Genişletmek için tıkla... g ü v e n l i. H e m d e a ş ı r ı ç o k.
rohatbaba123 dedi: g ü v e n l i. H e m D'e C o k. Genişletmek için tıkla... g ü v e n l i. H e m d e a ş ı r ı ç o k.
Ya Da Sen De Hamsi Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 483 Çözümler 1 Yer Bilmiyorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #60 kerim16 dedi: O-o ne yeniyor mu? Genişletmek için tıkla...