Kullanmadığım eşyalarım kaç TL eder?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saçmalıyorsunuz arkadaşlar 2 GB Ram İntel Celeron 1.nesil işlemci laptop 2.500 TL gördüm. Arkadaşın laptop 2k ederi var
1- HP EliteBook 2560p laptop.
Özellikleri:
i5 2540M CPU.
HD 3000 GPU.
4 GB RAM.
240 GB SSD.

Piyasaya göre başlığa eba canavarı yazarak en az 1.5k reis

Saçmalıyorsunuz arkadaşlar 2 GB RAM Intel Celeron 1.nesil işlemci laptop 2.500 TL gördüm. Arkadaşın laptop 2K ederi var.

O kadar ederi yok ama piyasa o kadar şişirildi. Koysun satamaz. Kırmızı ve sarı sitede biraz gezin, ikinci el ürünlere sıfırdan yüksek fiyat koyuyorlar resmen.

O kadar ederi yok ama piyasa o kadar şişirildi. Koysun satamaz. Kırmızı ve sarı sitede biraz gezin, ikinci el ürünlere sıfırdan yüksek fiyat koyuyorlar resmen.
Ederi var derken diğer PC'ler ile karşılaştırdım zaten yoksa 200 TL

PS 3 ve oyunlarını ayrı ayrı konsolculara sat çünkü toplu indirim istiyorlar.
PS 3 + 10 oyun = 1000TL.
Geri kalan oyunlar = 50, 60, 70, eğer Game of the year Edition veya Platinium ise 100TL.

Bu paraya satabilirim, 1000 TL PS3'üm için iyi.

Anakartı 720 TL'ye satıyorlar, bence yeniden düşün dostum. Yine de fikrin için sağ ol.

1500 TL'ye satarım bence, bu dönemde EBA'ya falan girmek için güzel bilgisayar.

Hocam yapmayın etmeyin. O laptoplar 150TL etmez.

1600 TL veren var, bakalım şimdi ne diyeceksiniz

Acer PC, PS3 ve tableti 2050 TL'ye sattım. Konu kilitlensin.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…