troyn666
Kilopat
3 Hafta önce NetSpeed firmasından teyzemlerin evi için internet bağlattık. Evinde modem olmadığını bir gün sonra gelmelerini söylememize rağmen gelip kurulumu yaptılar modemı takın direkt internet gelir dediler. Virüs dolayısıyla gitmeden direkt kargo ile modemi yolladım. Modemı takmalarına rağmen hiçbir şekilde internet çalışmadı. Defalarca aramamıza rağmen sadece oyaladılar. En son dayanamayıp aradığımızda eğer internetimiz yarın akşama kadar gelmezse faturayı da ödemeden başka firmaya geçeceğimizi söyledik ardından ertesi gün biri kurulum için geldi. Bu modemle TTNET'den başka internet sağlayıcı kullanılamaz dedi. Oysa ben o modemle 1 yıl TürkNet kullanmıştım. Birkaç inatlaşmanın ardından neyse o daha iyi biliyordur dedim. TP-Link modem aldım modemi taktim sağlayıcı bilgilerini girdim. Tabi şaşırmadık yine internet ışığı yanmıyor. Sabah 11'den akşamüstü 5'e kadar aramam sonucunda ilgilenecek birisini buldum. Kullanıcı adı şifrede sorun olunduğunu yeni vereceklerini onu modeme girersem kullanabileceğimi söylediler. Hayhay onu da tekrar yaptım. Fakat yine bağlantı yok. Birkaç gün sonra fatura çıkacak. Ben bu faturayı ödemeyip başka bir internet markasından ki büyük ihtimalle TTNET bağlatmak istiyorum. Benden ücret talep edebilirler mi? Ayrıca şunuda belirtmek isterimki desteklemiyor dedikleri modem kendiliğinden 4-5 saatliğine internet geldi kullanıldı. Kesildikten sonra aradığımızda o modemle bağlanamazsınız denildi tekrar.
Son düzenleyen: Moderatör: