M. SAİT Decapat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 56 7 Mayıs 2020 #1 Selamün aleyküm. Arkadaşlar 48'li kuluçka makinesi aldım. Yumurtaları koydum. İlk gün derece 37.5 daydı. Bugün 2.gün ve hep 35 derece gösteriyor. Bir sakıncası olur mu yumurtalara?
Selamün aleyküm. Arkadaşlar 48'li kuluçka makinesi aldım. Yumurtaları koydum. İlk gün derece 37.5 daydı. Bugün 2.gün ve hep 35 derece gösteriyor. Bir sakıncası olur mu yumurtalara?
saY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 1.668 Çözümler 5 7 Mayıs 2020 #2 Konuyla ilgili bilgim yok fakat 48 tane civcivi ne yapacaksınız merak ettim.
M. SAİT Decapat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 56 7 Mayıs 2020 #3 saY dedi: Konuyla ilgili bilgim yok fakat 48 tane civcivi ne yapacaksınız merak ettim. Genişletmek için tıkla... 48'inde hepsi çıkmıyor genelde. Bende ilk defa çıkartacağım. Bakalım kaç tane çıkacak. İsterseniz size de verebilirim.
saY dedi: Konuyla ilgili bilgim yok fakat 48 tane civcivi ne yapacaksınız merak ettim. Genişletmek için tıkla... 48'inde hepsi çıkmıyor genelde. Bende ilk defa çıkartacağım. Bakalım kaç tane çıkacak. İsterseniz size de verebilirim.
saY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 1.668 Çözümler 5 7 Mayıs 2020 #4 Bahçe, kümes, köy vb. yerde doğal yetiştirmek varken gerek var mı bilemedim. M. SAİT dedi: 48'inde hepsi çıkmıyor genelde. Bende ilk defa çıkartacağım. Bakalım kaç tane çıkacak. İsterseniz size de verebilirim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, ben marketteki pişmeye hazır, doğranmış, 1 haftada hormon takviyesiyle yetişmiş quick chicken 2.0 ları tercih ediyorum.
Bahçe, kümes, köy vb. yerde doğal yetiştirmek varken gerek var mı bilemedim. M. SAİT dedi: 48'inde hepsi çıkmıyor genelde. Bende ilk defa çıkartacağım. Bakalım kaç tane çıkacak. İsterseniz size de verebilirim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, ben marketteki pişmeye hazır, doğranmış, 1 haftada hormon takviyesiyle yetişmiş quick chicken 2.0 ları tercih ediyorum.