Kulüpler ne işe yarıyor?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar dün sabah kulüp seçtik okulda. Anlamadığım şey bunlar ne işe yarıyor? Ben spor kulübünü seçtim ve pişman oldum. Basketbol, futbol oynayan birisi değilim. Sporla alakam yok. Zarganayım ve birkaç arkadaşım benimle dalga geçti sen ne yapacaksın spor kulübünde falan dedi. Gerçekten korkuyorum sizce hata mı yaptım? Ne olacak bu spor kulüplerinde?

Hiçbir işe yaramıyor. Bizde zamanında herkes gibi seçmiştik. 4 senelik lise hayatımda ne giden oldu ne gelen ne de çağıran.

Kısaca formalite icabı.

Kulüpler genelde kağıt üstünde kalıyor. Muhtemelen hiçbir şey yapmazsınız.

Her okulu bilmem ama genelde kulüpler seçmek için seçiliyor gibi

Kulüpler zaten boş bir şey aktif kulüpler olur bir o kadar çoğu aktif olmuyor hocanız ilgiliyse olur değilse bir yoklamadan başka bir şey yapmaz.

Çoğunlukla kağıt üstünde kalıyor bu kulüp olayları. Bizde de sadece 1 kere öyle bir toplanma oldu onun dışında hiçbir şey yapmadık 4 yıl boyunca.

Kulüpler zaten boş bir şey aktif kulüpler olur bir o kadar çoğu aktif olmuyor hocanız ilgiliyse olur değilse bir yoklamadan başka bir şey yapmaz.
Her okulu bilmem ama genelde kulüpler seçmek için seçiliyor gibi
Hiçbir işe yaramıyor. Bizde zamanında herkes gibi seçmiştik. 4 senelik lise hayatımda ne giden oldu ne gelen ne de çağıran.

Kısaca formalite icabı.
Kulüpler genelde kağıt üstünde kalıyor. Muhtemelen hiçbir şey yapmazsınız.
Hocam kesin demi? Yani sporla alakam yok. Çok zarganayım ve şimdi sınıf benle dalga da geçebilir. Kesin yani öylesine seçilen bir işe yaramayan boş iş olsun diye bir şey mi?

Hocam kesin değil mi? Yani sporla alakam yok. Çok zarganayım ve şimdi sınıf benimle dalga da geçebilir. Kesin yani öylesine seçilen bir işe yaramayan boş iş olsun diye bir şey mi?

Yani evet bir aktif bildiğim kulüp kütüphane kulübü onun dışında bir faaliyet yapan kulüp yok.

O da okula bağlı.

Hocam kesin demi? Yani sporla alakam yok. Çok zarganayım ve şimdi sınıf benle dalga da geçebilir. Kesin yani öylesine seçilen bir işe yaramayan boş iş olsun diye bir şey mi?
Yok merak etme için rahat olsun. Lisede kulüpler sadece yürürlükte var diye öğrencilere seçtiriliyor onun dışında kimse bir şey yapmıyor.

Ayrıca dalga geçmelerini neden umursuyorsun ? Bence kulüpten ziyade asıl tartışmamız gereken konu bu genç kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…