Kauss Megapat Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 417 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2020 #1 Bana evde stres atabileceğim ve kollarımı geliştirebileceğim bir kum torbası önerir misiniz? Tavana asarak veya ayaklı hangisi daha iyiyse. Bazı insanlar hak ediyor.
Bana evde stres atabileceğim ve kollarımı geliştirebileceğim bir kum torbası önerir misiniz? Tavana asarak veya ayaklı hangisi daha iyiyse. Bazı insanlar hak ediyor.
TéQ10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 1.537 Çözümler 5 10 Haziran 2020 #2 Eldiveniniz yoksa burda tavsiye edilecek kum torbasının yanında onu da almanızı tavsiye ederim.
Kauss Megapat Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 417 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2020 #3 TéQ10 dedi: Eldiveniniz yoksa burada tavsiye edilecek kum torbasının yanında onu da almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yalnız sanırım linki unuttunuz.
TéQ10 dedi: Eldiveniniz yoksa burada tavsiye edilecek kum torbasının yanında onu da almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Yalnız sanırım linki unuttunuz.
TéQ10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 1.537 Çözümler 5 10 Haziran 2020 #4 Kauss dedi: Yalnız sanırım linki unuttunuz. Genişletmek için tıkla... Birisi tavsiye ederse yanında eldiven de alın diyorum. Verebileceğim bir tavsiye yok maalesef, ben aldığım eldiveni araştırarak aldım ama kum torbası kullanmak için değil.
Kauss dedi: Yalnız sanırım linki unuttunuz. Genişletmek için tıkla... Birisi tavsiye ederse yanında eldiven de alın diyorum. Verebileceğim bir tavsiye yok maalesef, ben aldığım eldiveni araştırarak aldım ama kum torbası kullanmak için değil.